Beautylounge Nature

4,7
198 reviews
St Anthoniusstraat 1E, Nieuw Vennep, 2153BA
Open Woensdag: 09:00 - 12:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,7
198 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Een heerlijk ontspannen behandeling. Ik voel me weer 10 jaar jonger ;-)
Chantal is zeer vakkundig en heel prettig in de omgang. Ze kan goed inschatten waar de klant behoefte aan heeft. Er hangt een ontspannen sfeer. De gezicht massage vind ik pure verwennerij!
Heerlijke behandeling gehad, echt een fijn moment voor mezelf.
Op zich prettig, maar stond een half uur eerder buiten dan gedacht qua afspraak duur.
Zoals altijd, 50 minuten lang relaxen terwijl Chantal een gezicht behandeling uitvoert met liefde.
Toon meer reviews...

Over

Beautylounge Nature
St Anthoniusstraat 1E
2153BA Nieuw Vennep

Gevestigd in Nieuw-Vennep vind je Beautylounge Nature. In deze schoonheidssalon kun je terecht voor diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen. Eigenaresse Chantal heeft in 2004 de opleiding Schoonheidsspecialiste afgerond en heeft daarna diverse cursussen gevolgd om jou de beste behandeling te kunnen geven. Tevens is Chantal natuurgeneeskundig therapeut, dus weet ze precies hoe jij kunt werken aan jouw schoonheid van binnenuit. In de salon wordt alleen gewerkt met natuurlijke en biologische cosmetica. Ook voor ontspanning kun je hier terecht. Zo kun je een ontspannende lichaamsmassage of hot stone massage ondergaan om de hectiek van het drukke leven even te kunnen vergeten.

Over het team: Mijn naam is Chantal. Eigenaresse van Beautylounge nature. Naast mijn opleiding schoonheidsspecialiste heb ik diverse massage opleidingen gevolgd. Tevens ben ik afgestudeerd natuurgeneeskundige en heb brede orthomoleculaire kennis. In mijn salon werk ik met volledig natuurlijke producten en naast huidverzorging vind ik verzorging van binnenuit ook erg belangrijk. Ik probeer ook altijd een combinatie advies mee te geven voor zowel schoonheid van binnen- en buitenaf. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in de salon, zodat we samen aan natuurlijke huidverbetering kunnen werken.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0012:00
DoDonderdag
09:0016:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Beautylounge Nature

Beautylounge Nature is geopend woensdag van 09:00 tot 12:00 en donderdag van 09:00 tot 16:00. De salon is gesloten maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Beautylounge Nature zijn: Facials / Gezichtsbehandelingen, Wenkbrauwen harsen en Wimpers en/of wenkbrauwen verven
De populairste behandeling, Facials / Gezichtsbehandelingen, heeft een gemiddelde prijs van € 49,98.
Bij Beautylounge Nature kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Schoonheidssalons in de buurt