Beautylounge Nature

4,6
121 reviews
Kopsstraat 1, Nieuw-Vennep, 2152CV

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Ons werk

Reviews

4,6
121 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fijn verwenmoment voor jezelf
Goede behandelingen gehad, gezellige afspraak
Super fijne salon. Chantal neemt echt de tijd voor je. Ik ben ontzettend blij met dat ik ben begonnen met de bio kruiden peelingen. Ik heb er nu in totaal 6 gehad en zie al een heel erg groot verschil. Ben er echt heel blij mee.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Chantal
Schoonheidsspecialiste
4.8
70 reviews

Over

Mijn naam is Chantal. Eigenaresse van Beautylounge nature. Naast mijn opleiding schoonheidsspecialiste heb ik diverse massage opleidingen gevolgd. Tevens ben ik afgestudeerd natuurgeneeskundige en heb brede orthomoleculaire kennis. In mijn salon werk ik met volledig natuurlijke producten en naast huidverzorging vind ik verzorging van binnenuit ook erg belangrijk. Ik probeer ook altijd een combinatie advies mee te geven voor zowel schoonheid van binnen- en buitenaf. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in de salon, zodat we samen aan natuurlijke huidverbetering kunnen werken. 🍀

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Over

Beautylounge Nature
Kopsstraat 1
2152CV Nieuw-Vennep

Gevestigd in Sportcentrum Nieuw-Vennep vind je Beautylounge Nature. In deze schoonheidssalon kun je terecht voor diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen. Eigenaresse Chantal heeft in 2004 de opleiding Schoonheidsspecialiste afgerond en heeft daarna diverse cursussen gevolgd om jou de beste behandeling te kunnen geven. Tevens is Chantal natuurgeneeskundig therapeut, dus weet ze precies hoe jij kunt werken aan jouw schoonheid van binnenuit. In de salon wordt alleen gewerkt met natuurlijke en biologische cosmetica. Ook voor ontspanning kun je hier terecht. Zo kun je een ontspannende lichaamsmassage of hot stone massage ondergaan om de hectiek van het drukke leven even te kunnen vergeten.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0014:30
WoWoensdag
09:0011:30
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt