Kies uit 917 schoonheidssalons in Noord-Holland

Nieuw

Cosmetic Art Company

5,0
5 reviews
Zandvoort, Noord-Holland
Laat zien op de kaart
Waxen bovenlip 15 min
€5
Waxen kin 15 min
€5
Waxen oksels 25 min
€15
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Sfeer in de salon: In de salon heerst een gezellige, huiselijke sfeer waar je je al gauw thuis voelt. Iedereen is welkom. Niet alleen voor de behandelingen, maar ook voor een goed gesprek. Meer toe aan de rust? Dutjes tijdens de behandeling are allowed! ;-)

Merken en producten: In de salon word er alleen gewerkt met goedgekeurde professionele producten van o.a. Permablend, Kwadron & Mrs. Highbrow.

Het team: In 2021 heeft de salon haar deuren geopend. De eigenaresse runt de salon in haar eentje, er zal dus ook geen ander personeel aanwezig zijn. Na de opleiding schoonheidsspecialiste afgerond te hebben heeft zij ervoor gekozen zich te specialiseren in het verbeteren van de natuurlijke schoonheid. De focus ligt hierbij op de wimpers & wenkbrauwen, die het hele gezicht maken of breken. Na meerdere bijbehorende cursussen te hebben afgerond was de volgende stap het openen van een salon, zodat de kennis en vaardigheden gedeeld konden worden met de klant.

Gespecialiseerd in: De salon is voornamelijk gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met de vormgeving van het gezicht. Hiervoor worden verschillende behandelingen aangeboden, zodat er samen gekeken kan worden welke het beste bij je past. De focus ligt op wimpers & wenkbrauwen, denk hierbij aan behandelingen als permanente make-up, lashlift, henna brows etc. Ook worden er diverse wax/hars- behandelingen aangeboden.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Trein/busstation Zandvoort aan Zee is op 1 minuut loopafstand.

Extra's: Ben je niet zeker over welke behandeling geschikt is voor je? Loop dan binnen voor gratis & eerlijk advies!

1
234
46