Beautysalon BowDem Wellness Reviews

Zuiddijk 9, Maassluis

Check availability and book online

Reviews are written by customers after their visit.

4,7
19 reviews

Filter reviews

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Zeer professionele specialiste die goed kijkt naar wat de klant nodig heeft.
Ik kom al jaren bij Eugènie in de salon. Voor massage, waxen en gezichtsbehandelingen. Er hangt een fijne sfeer en ik voel mij er welkom, Eugènie weet wat ze doet. Ik ervaar er rust en na elke behandeling voel ik mij heerlijk. Voor mij de perfecte plek.
De diversiteit aan gezichtsbehandelingen is top! Zodra de schoonheidsspecialiste een nieuwe cursus heeft gedaan wil ik deze uitproberen. Het is dan altijd weer een verrassing welke behandeling ze op mij toepast en ik ga er altijd met een vernieuwd gezicht en ontspannen gevoel weg. De massages die zij geeft vind ik de ultieme ontspanning voor lichaam en geest. Ook mijn nagels laat ik bij haar doen. Ze zien er altijd super uit en krijg er veel complimenten mee!
Show venue reply...
Bij Bow Dem is het heerlijk genieten van verschillende (gezichts)behandelingen en massages. De ontspannen sfeer in de salon laat je weer helemaal Zen worden. Ook de producten waarmee gewerkt wordt, PUUR, zijn erg prettig (en goed betaalbaar) in gebruik. Ik ga er altijd met een fijn en opgeladen gevoel de deur uit. Heerlijk!
Show venue reply...
Om welke behandeling het ook gaat, deze wordt deskundig, zorgvuldig en met kennis van zaken gedaan.
Show venue reply...