Beautysalon BowDem Wellness Reviews

Zuiddijk 9, Maassluis

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,7
19 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Zeer professionele specialiste die goed kijkt naar wat de klant nodig heeft.
Ik kom al jaren bij Eugènie in de salon. Voor massage, waxen en gezichtsbehandelingen. Er hangt een fijne sfeer en ik voel mij er welkom, Eugènie weet wat ze doet. Ik ervaar er rust en na elke behandeling voel ik mij heerlijk. Voor mij de perfecte plek.
De diversiteit aan gezichtsbehandelingen is top! Zodra de schoonheidsspecialiste een nieuwe cursus heeft gedaan wil ik deze uitproberen. Het is dan altijd weer een verrassing welke behandeling ze op mij toepast en ik ga er altijd met een vernieuwd gezicht en ontspannen gevoel weg. De massages die zij geeft vind ik de ultieme ontspanning voor lichaam en geest. Ook mijn nagels laat ik bij haar doen. Ze zien er altijd super uit en krijg er veel complimenten mee!
Toon reactie salon...
Bij Bow Dem is het heerlijk genieten van verschillende (gezichts)behandelingen en massages. De ontspannen sfeer in de salon laat je weer helemaal Zen worden. Ook de producten waarmee gewerkt wordt, PUUR, zijn erg prettig (en goed betaalbaar) in gebruik. Ik ga er altijd met een fijn en opgeladen gevoel de deur uit. Heerlijk!
Toon reactie salon...
Om welke behandeling het ook gaat, deze wordt deskundig, zorgvuldig en met kennis van zaken gedaan.
Toon reactie salon...