BeautySpirits

President Kennedylaan 799, 1079MS Amsterdam
4,7
112 reviews
President Kennedylaan 799, 1079MS Amsterdam

Browse services

All
Massage
Body

Venue reviews

4,7
112 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Na lange.werkdag genoten van heerlijke massage. Lekker tot rust gekomen en ik kan er weer tegenaan.
Via een vriendin ben ik bij Conchita terecht gekomen. Zij vertelde mij veel baat te hebben gehad van haar behandeling tegen rug en nekklachten. Daar ik de laatste tijd veel last had van pijn in de onderrug heb ik ook met Conchita een afspraak gemaakt. Direct merkte ik het positieve resultaat van de handeling. Nu 3 dagen later is de pijn stukken minder en ga zeker nog een tweede afspraak maken.
Ik heb genoten van de massage. Heeft zeker geholpen tegen de pijn in mijn nek.
Heerlijke ontspannende massage gehad. Bedankt voor advies om goed om goed voor mezelf te zorgen dat werkt door in mijn directe omgeving.
onchita is een Topper en een vakvrouw. In de salon heb ik precies de behandeling gekregen die ik had uitgezocht. een heerlijke rustige ontspanningsmassag. Bij thuiskomst wist ik precies wat deze Unieke massage inhoud namelijk de volgende dag een Booster voor mijn Welzijn. Bedankt en tot gauw!
Show more reviews...

Meet the team

Conchita
Eigenaar BeautySpirits
4.9
39 reviews

Services

Body
Massage

About

BeautySpirits
President Kennedylaan 799
1079MS Amsterdam

BeautySpirits is een massagesalon in Amsterdam-Zuid. Eigenaresse Conchita heeft hier alles in huis om jou tot rust te brengen. Neem plaats op de voorverwarmde massagetafel en geniet van de rustgevende achtergrondmuziek. Heb je eigenlijk geen behoefte aan muziek? Dan kan de muziek ook worden uitgezet. Wat belangrijk is, is dat jij tijdens - en natuurlijk ook na - de behandeling ontspannen bent. Ben je al bekend met een hot stone massage? Tijdens deze ontspannende massage word je met warme en gepolijste vulkaanstenen gemasseerd. Dankzij de warmtewerking zijn de positieve effecten extra diepgaand. Wanneer je je hoofd even wilt leegmaken, dan kun je hier ook voor een meditatiemassage terecht. Zo zorg je voor een gelukkige geest in een gezond lichaam.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
12:0020:00
ThuThursday
12:0020:00
FriFriday
12:0020:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby