Beleza Beautycentrum

4,6
403 reviews
Nijenrodeweg 24, Rotterdam
Open Tomorrow: 09:30 - 16:00

Browse services

All
Hair
Nails
Hair removal
Face
Massage
Body
Medical & Dental

Venue reviews

4,6
403 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Prima service!
Stagiar in opleiding heeft me wenkbrauwen geverft met behulp van liliana natuurlijk, goed resultaat duurde alleen wat langer dan gewend.
Show more reviews...

Meet the team

KM
Klycia
4.9
9 reviews

Services

Face
Nails
Massage
Hair removal
Arioque
Huidspecialist en Verpleegkundige

About

Arioque Evertse is cosmetisch verpleegkundig huidspecialist, afgestudeerd aan de Universiteit IPGS en specialist in geavanceerde klinische esthetiek. Arioque kan behandelingen verzorgen op het gebied van anti-aging, zoals fillers, botuline toxine, mesotherapie/Lipolyse en skinbooster. Met deze cosmetische behandelingen kun je, door op de positieve punten het accent te leggen en de negatieve punten te verzachten, een groot verschil maken. Een behandeling kan je weer zelfverzekerd laten voelen als je in de spiegel kijkt. Dat is precies waar Arioque je bij wil helpen. In plaats van het lokaal behandelen van rimpels of lijntjes, kijkt hij naar het hele gezicht en uitstraling. Zo is het doel een natuurlijk uitziend resultaat. Wat zijn je persoonlijke wensen en behoeften? Arioque luistert naar je en help je om de mooiste versie van jezelf te worden. Is de drempel tot nu toe te hoog geweest om naar een kliniek te stappen? Dan ben je op het goeie adres. Geen wachtkamer vol andere mensen. Arioque neemt de tijd voor je, omdat je voor hem geen nummer bent maar een mens met een verhaal. Wil je een afspraak maken voor een behandeling of een gratis en vrijblijvend consult? Natuurlijke resultaten en eerlijkheid Tijdens het eerste consult bij Arioque bespreekt hij jouw wensen en verwachtingen. Op basis van een kennismakingsgesprek stellen we een persoonlijk behandelplan op. Je huidtype, gezichtsvorm, leeftijd en medische achtergrond vormen samen de basis van dit behandelplan. Arioque is gespecialiseerd in het werken met injectables als Botox® en fillers (Vistabel, Bocouture, Juvéderm, Belotero, Radiesse, Profhilo en Aliaxin). Voor o.a. de behandeling van rimpels, het verfraaien van een irreguliere huid, de liquid facelift of een lipvergroting ben je bij Arioque in ervaren en professionele handen.

Services

Face
Medical & Dental
liliane
4.8
151 reviews

About

Liliane Silva onderscheidt zich door: ERVARING EN SPECIALIZATIES met cursussen en nieuwe ontwikkelingen. Liliane Silva de eigenaresse is 15 jaar actief in de Schoonheidsbranche waar ze naast Nagelstyliste ook specialiseert is als Allround Schoonheidsspecialiste. Als huidcouch beleeft Liliane Silva elke dag bijzondere situaties die ze steeds nieuwsgierig maakt met huidkenner. Ze ontwikkelt zicht dagelijks in de praktijk en in het volgen van cursussen. Als Wimperspecialiste heeft zij ook de nieuwste techniek geleerd. Haar klanten zijn erg tevreden hierdoor en zij ook Ze ontwikkelt steeds met nieuw behadelingen en kennis bouwen over hoogwaardige producten. Deze producten worden gebruikt in de salon bij haar klanten. Dezelfde producten worden aan onze klanten aangeboden Al onze producten zijn via onze WEBSHOP te koop L. Silva deelt haar ervaring in de Cursus en Workshop. Deze worden gegeven in onze Beautyschool. Interesse ? CURSUS Wij werken met gediplomeerd specialisten die weten wat ze doen en met collega's die door L. Silva begeleiden worden.

Services

Body
Face
Nails
Massage
Hair removal
Medical & Dental

What our customers say about liliane

Professional11
Knowledgeable9
Skilled7
Friendly5
yasmin
Schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, waxen.
4.6
9 reviews

About

Ik ben Yasmin. Ik kom uit Brazilië en ik woon in Nederland sinds 2010. Ik ben bijna afgestudeerd schoonheidsspecialiste en ik wil nog specialiseren in acne behandeling. In 2018 ben ik specialiseer in handen en voeten verzorgen.

Services

Body
Face
Nails
Massage
Hair removal
Medical & Dental

Portfolio

Antonia
hairstylist, kleur specialist & hair therappeutics
4.0
7 reviews

Services

Hair
Body
Face
Nails
Massage
Daniela
Masseuse

About

My name is Daniela Tobias, I am brazilian massage therapist and Yoga instructor completely passionate about health and balance. I have lived in the Netherlands since last year with my husband. I always seek to improve myself and I am currently developing Naturopathy and specializing in Ayurvedic Yoga Therapy by the International Yoga Alliance. I love to promote wellness and health for people who want to live free from pains, stress and and look for better quality of life and balance. May the peace be with you! Meu nome é Daniela Tobias, sou brasileira, massoterapeuta e instrutora de Yoga completamente apaixonada por saúde e equilíbrio. Moro na Holanda desde o ano passado com meu marido. Sempre procuro me aprimorar e atualmente estou desenvolvendo Naturopatia e me especializando em Yogaterapia ayurvédica pela Aliança de Yoga International. Amo promover bem-estar e saúde para pessoas que desejam viver sem dores, estresse e buscam melhor qualidade de vida e equilíbrio. A paz esteja com você!

Services

Body
Face
Nails
Massage
Medical & Dental

Portfolio

Amenities

Cleaning and hygiene
Face mask available at venue
Face mask mandatory for staff
Face mask mandatory for clients
Hand Sanitizer available at venue
Treatment room/space is disinfected between appointments
Treatment materials are disinfected between appointments
Limited number of clients allowed
Distance required between customers

About

Beleza Beautycentrum
Nijenrodeweg 24
Rotterdam

Opgericht sinds 2006 is Beleza Beautycentrum steeds aan te groeien. Met veel liefde en genegenheid in de wereld van esthetiek anti aging en gezondheid zorgen wij dagelijks met veel toewijding voor onze klanten, zodat ze zich mooi en vernieuwde voelen…. Wij geloven dat u dit exclusieve moment bij ons kunt beleven. Want wij zorgen graag voor uw SCHOONHEID. Want BELEZA betekent: “HET IS NOOIT TE LAAT VOOR JOUW MOMENT.”

Wie zijn wij? Beleza is een compleet Beautycentrum waar u voor al uw beauty behandelingen terecht kunt. Ons Beautycentrum onderscheidt zich door: Ervaring, specialisten, moderne behandelingen met de nieuwste technieken. De meeste van onze technieken komen van oorsprong uit Noord- en Zuid America. Ter naam Haar, Manicure, pedicure, massagen, injectable en ontharen Brazilië is wereldwijd de koploper in beauty behandelingen. Daarom studeren wij graag met specialisten uit Brazilië en volgen graag cursussen. We volgen deze opleidingen om de technieken uit America te leren.

MonMonday
09:3016:00
TueTuesday
Closed
WedWednesday
09:3016:00
ThuThursday
09:3017:00
FriFriday
09:3020:00
SatSaturday
10:0017:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2019

Beauty Salons nearby