Beleza Beautycentrum

4,6
390 reviews
Nijenrodeweg 24, Rotterdam
Maandag open: 09:30 - 16:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,6
390 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik heb een geweldige ervaring gehad in de Sallon en het was een super mooie Sallon met vriendelijk personeel , heel professioneel! En vooral antonia Costa was voor mij een engel want die heeft me van de pijn in mijn voet af geholpen . Ik ben super tevreden en geef antonia en de hele Sallon een dikke 10 !
Nvt
E. Da Silva is een aardige vrouw die haar werk heel nauwkeurig en professionerel doet.
Ik ben tevreden over de behandeling
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Daniela
Masseuse

Over

My name is Daniela Tobias, I am brazilian massage therapist and Yoga instructor completely passionate about health and balance. I have lived in the Netherlands since last year with my husband. I always seek to improve myself and I am currently developing Naturopathy and specializing in Ayurvedic Yoga Therapy by the International Yoga Alliance. I love to promote wellness and health for people who want to live free from pains, stress and and look for better quality of life and balance. May the peace be with you! Meu nome é Daniela Tobias, sou brasileira, massoterapeuta e instrutora de Yoga completamente apaixonada por saúde e equilíbrio. Moro na Holanda desde o ano passado com meu marido. Sempre procuro me aprimorar e atualmente estou desenvolvendo Naturopatia e me especializando em Yogaterapia ayurvédica pela Aliança de Yoga International. Amo promover bem-estar e saúde para pessoas que desejam viver sem dores, estresse e buscam melhor qualidade de vida e equilíbrio. A paz esteja com você!

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Medisch en tanden

Portfolio

liliane
4.8
148 reviews

Over

Liliane Silva onderscheidt zich door: ERVARING EN SPECIALIZATIES met cursussen en nieuwe ontwikkelingen. Liliane Silva de eigenaresse is 15 jaar actief in de Schoonheidsbranche waar ze naast Nagelstyliste ook specialiseert is als Allround Schoonheidsspecialiste. Als huidcouch beleeft Liliane Silva elke dag bijzondere situaties die ze steeds nieuwsgierig maakt met huidkenner. Ze ontwikkelt zicht dagelijks in de praktijk en in het volgen van cursussen. Als Wimperspecialiste heeft zij ook de nieuwste techniek geleerd. Haar klanten zijn erg tevreden hierdoor en zij ook Ze ontwikkelt steeds met nieuw behadelingen en kennis bouwen over hoogwaardige producten. Deze producten worden gebruikt in de salon bij haar klanten. Dezelfde producten worden aan onze klanten aangeboden Al onze producten zijn via onze WEBSHOP te koop L. Silva deelt haar ervaring in de Cursus en Workshop. Deze worden gegeven in onze Beautyschool. Interesse ? CURSUS Wij werken met gediplomeerd specialisten die weten wat ze doen en met collega's die door L. Silva begeleiden worden.

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Wat onze klanten zeggen over liliane

Professioneel11
Deskundig9
Vakkundig6
Vriendelijk5
yasmin
Schoonheidsspecialiste, pedicure, manicure, waxen.
5.0
7 reviews

Over

Ik ben Yasmin. Ik kom uit Brazilië en ik woon in Nederland sinds 2010. Ik ben bijna afgestudeerd schoonheidsspecialiste en ik wil nog specialiseren in acne behandeling. In 2018 ben ik specialiseer in handen en voeten verzorgen.

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Arioque
Huidspecialist en Verpleegkundige

Over

Arioque Evertse is cosmetisch verpleegkundig huidspecialist, afgestudeerd aan de Universiteit IPGS en specialist in geavanceerde klinische esthetiek. Arioque kan behandelingen verzorgen op het gebied van anti-aging, zoals fillers, botuline toxine, mesotherapie/Lipolyse en skinbooster. Met deze cosmetische behandelingen kun je, door op de positieve punten het accent te leggen en de negatieve punten te verzachten, een groot verschil maken. Een behandeling kan je weer zelfverzekerd laten voelen als je in de spiegel kijkt. Dat is precies waar Arioque je bij wil helpen. In plaats van het lokaal behandelen van rimpels of lijntjes, kijkt hij naar het hele gezicht en uitstraling. Zo is het doel een natuurlijk uitziend resultaat. Wat zijn je persoonlijke wensen en behoeften? Arioque luistert naar je en help je om de mooiste versie van jezelf te worden. Is de drempel tot nu toe te hoog geweest om naar een kliniek te stappen? Dan ben je op het goeie adres. Geen wachtkamer vol andere mensen. Arioque neemt de tijd voor je, omdat je voor hem geen nummer bent maar een mens met een verhaal. Wil je een afspraak maken voor een behandeling of een gratis en vrijblijvend consult? Natuurlijke resultaten en eerlijkheid Tijdens het eerste consult bij Arioque bespreekt hij jouw wensen en verwachtingen. Op basis van een kennismakingsgesprek stellen we een persoonlijk behandelplan op. Je huidtype, gezichtsvorm, leeftijd en medische achtergrond vormen samen de basis van dit behandelplan. Arioque is gespecialiseerd in het werken met injectables als Botox® en fillers (Vistabel, Bocouture, Juvéderm, Belotero, Radiesse, Profhilo en Aliaxin). Voor o.a. de behandeling van rimpels, het verfraaien van een irreguliere huid, de liquid facelift of een lipvergroting ben je bij Arioque in ervaren en professionele handen.

Behandelingen

Gezicht
Medisch en tanden
KM
Klycia
4.9
9 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen
Antonia
hairstylist, kleur specialist & hair therappeutics
3.8
6 reviews

Behandelingen

Haar
Nagels
Massage
Gezicht

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Mondkapje verplicht voor personeel
Mondkapje verplicht voor klanten
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon
Afstand houden tussen klanten verplicht

Over

Beleza Beautycentrum
Nijenrodeweg 24
Rotterdam

Opgericht sinds 2006 is Beleza Beautycentrum steeds aan te groeien. Met veel liefde en genegenheid in de wereld van esthetiek anti aging en gezondheid zorgen wij dagelijks met veel toewijding voor onze klanten, zodat ze zich mooi en vernieuwde voelen…. Wij geloven dat u dit exclusieve moment bij ons kunt beleven. Want wij zorgen graag voor uw SCHOONHEID. Want BELEZA betekent: “HET IS NOOIT TE LAAT VOOR JOUW MOMENT.”

Wie zijn wij? Beleza is een compleet Beautycentrum waar u voor al uw beauty behandelingen terecht kunt. Ons Beautycentrum onderscheidt zich door: Ervaring, specialisten, moderne behandelingen met de nieuwste technieken. De meeste van onze technieken komen van oorsprong uit Noord- en Zuid America. Ter naam Haar, Manicure, pedicure, massagen, injectable en ontharen Brazilië is wereldwijd de koploper in beauty behandelingen. Daarom studeren wij graag met specialisten uit Brazilië en volgen graag cursussen. We volgen deze opleidingen om de technieken uit America te leren.

MaMaandag
09:3016:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:3016:00
DoDonderdag
09:3017:00
VrVrijdag
09:3020:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2019

Schoonheidssalons in de buurt