Bettina Beauty Care

Hartweg 70, 3762SG Soest
4,8
38 reviews
Hartweg 70, 3762SG Soest

Venue reviews

4,8
38 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter reviews

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Heerlijk ontspannend. Weer een goede reiniging van mijn gezicht. Ik Ben thuis niet zo fanatiek met scrub en masker, dus lekker dat het gedaan wordt. En deze keer deels met Airmiles betaald dus ook nog aantrekkelijk geprijsd!
Marjolein Doornenbal
7 months ago
Het was weer heerlijk! Mijn huid verwend en mijn hoofd leeggemaakt, maar ook weer bijgekletst, omdat de dames alles van je onthouden.
Marjolein
9 months ago
Trudy
9 months ago
Heerlijke ontspannen behandeling in een relaxte sfeer. Kundig en doelmatig. Gastvrij en attent. Zou het veel vaker moeten doen! Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Een aanrader.
ans
a year ago
Hartelijke ontvangst, goede verzorging, ontspannen sfeer. Goede nek, schouder massage. Een paar gerstekorrels niet goed weggehaald maar was misschien ook niet mogelijk. Had ze beter kunnen vertellen. Is misschien ook niet mogelijk, heb er zelf niet eerder ervaring mee. Na afloop nog een glaasje water gekregen. Is ook zorgvuldig. Heb geen ervaring bij anderen maar ik ben tevreden.
Chérie
a year ago
Show more reviews...

About

Bettina Beauty Care
Hartweg 70
3762SG Soest

Schoonheidsspecialiste Bettina opende haar eigen salon na jarenlange ervaring in verschillende beautysalon's in Soest en een skala aan vakopleidingen. Haar belangrijkste doelstelling is het centraal stellen van en het verdiepen in de wensen van jou als klant. Zij ontvangt je in een rustige, ontspannen en vertrouwde atmosfeer. De salon beschikt over twee sfeervolle behandelkamers waar ze een ruim aanbod aan behandelingen bieden. De kwaliteitsproducten die worden gebruikt zijn op natuurlijke basis, dierproefvrij, zonder parabenen en bevatten geen minerale oliën, kleurstoffen, siliconen en synthetische parfums.

Monday
12:0021:00
Tuesday
09:3021:00
Wednesday
09:3017:00
Thursday
09:3017:00
Friday
09:3022:00
Saturday
09:3017:00
Sunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2017

Skin Clinics nearby