Bettina Beauty Care

Hartweg 70, 3762SG Soest
4,7
37 reviews
Hartweg 70, 3762SG Soest

Reviews

4,7
37 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Het was weer heerlijk! Mijn huid verwend en mijn hoofd leeggemaakt, maar ook weer bijgekletst, omdat de dames alles van je onthouden.
Marjolein
15 dagen geleden
Trudy
één maand geleden
Heerlijke ontspannen behandeling in een relaxte sfeer. Kundig en doelmatig. Gastvrij en attent. Zou het veel vaker moeten doen! Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Een aanrader.
ans
6 maanden geleden
Hartelijke ontvangst, goede verzorging, ontspannen sfeer. Goede nek, schouder massage. Een paar gerstekorrels niet goed weggehaald maar was misschien ook niet mogelijk. Had ze beter kunnen vertellen. Is misschien ook niet mogelijk, heb er zelf niet eerder ervaring mee. Na afloop nog een glaasje water gekregen. Is ook zorgvuldig. Heb geen ervaring bij anderen maar ik ben tevreden.
Chérie
6 maanden geleden
Fantastische behandeling bij Bettina Beauty Care. Met veel zorg en aandacht wordt je in de watten gelegd. Daarnaast gebruiken ze hoogwaardige producten: natuurlijk, biologisch, en dierproefvrij. Echt een aanrader om hier een behandeling te boeken!
Anne-Aafke
9 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Bettina Beauty Care
Hartweg 70
3762SG Soest

Schoonheidsspecialiste Bettina opende haar eigen salon na jarenlange ervaring in verschillende beautysalon's in Soest en een skala aan vakopleidingen. Haar belangrijkste doelstelling is het centraal stellen van en het verdiepen in de wensen van jou als klant. Zij ontvangt je in een rustige, ontspannen en vertrouwde atmosfeer. De salon beschikt over twee sfeervolle behandelkamers waar ze een ruim aanbod aan behandelingen bieden. De kwaliteitsproducten die worden gebruikt zijn op natuurlijke basis, dierproefvrij, zonder parabenen en bevatten geen minerale oliën, kleurstoffen, siliconen en synthetische parfums.

Maandag
12:0021:00
Dinsdag
09:3021:00
Woensdag
09:3017:00
Donderdag
09:3017:00
Vrijdag
09:3022:00
Zaterdag
09:3017:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt