Doelenstraat 34A, Utrecht, 3512XJ

Biodynamische Praktijk voor massage & bewustzijn has no upcoming availability for online booking. Find nearby salons with online availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Infinity Spa

645 reviews
Twijnstraat 25, Utrecht

MetJet

181 reviews
Doelenstraat 18R, 3512XJ Utrecht

Body-Life Massages Utrecht-Oudegracht

151 reviews
Oudegracht aan de Werf 356, 3511PN Utrecht

Browse services

Venue reviews

-.-
0 review

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik had de massage bij Johanna gekregen voor mijn verjaardag. Bij binnenkomst viel mij op dat Johanna rust en acceptatie uitstraalt. Ze neemt de tijd voor je. De massageruimte is rustig ingericht en hygiënisch. Johanna verstaat haar vak. Haar mensenkennis komt voor mij met name naar voren in haar contactname, welke vooral non-verbaal en in haar energie naar voren komt. De massage was naast diep ontspannend ook emotioneel, er kwam 'wat los'. Ik vond het een bijzondere ervaring en raad Johanna zeker aan!
Top!
Fijne behandeling. Wel even goed opletten welke ingang je pakt :)
Na een kort gesprek over hoe het met me gaat, volgt een massagebehandeling: zacht of iets steviger waar mogelijk, heel aandachtig en fijn afgestemd. De massage zorgt voor diep inzicht in angst en pijn en boort ruimte aan. Voor wie zichzelf onder ogen wil zien/ voelen: zeer aan te raden.
Show more reviews...

About

Biodynamische Praktijk voor massage & bewustzijn
Doelenstraat 34A
3512XJ Utrecht

Een behandeling bij Biodynamische Praktijk voor massage & bewustzijn aan de Doelenstraat kan wonderen verrichten wanneer je last hebt van spanningen, vermoeidheid of wanneer je niet lekker in je vel zit. Soms zit de oplossing niet in je hoofd, maar moet je verder kijken naar je volledige lichaam. Met behulp van zachte massages en het ontwikkelen van jouw bewustzijn in het lichaam heb je weer de ruimte om te ontspannen en stress los te laten. Bij deze therapie helpt eigenaresse Johanna je weer bewust te worden van je lichaam en weer lekker in je vel te laten zitten. Handig om te weten: de ingang zit tegenover Nicolaasdwarsstraat 8.

Let op: in de salon kan niet gepind worden.

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0017:00
WedWednesday
09:0017:00
ThuThursday
09:0017:00
FriFriday
09:0015:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed