Biodynamische Praktijk voor massage & bewustzijn

Doelenstraat 34A, 3512XJ Utrecht
5,0
6 reviews
Doelenstraat 34A, 3512XJ Utrecht

Alle behandelingen

Reviews

5,0
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik had de massage bij Johanna gekregen voor mijn verjaardag. Bij binnenkomst viel mij op dat Johanna rust en acceptatie uitstraalt. Ze neemt de tijd voor je. De massageruimte is rustig ingericht en hygiënisch. Johanna verstaat haar vak. Haar mensenkennis komt voor mij met name naar voren in haar contactname, welke vooral non-verbaal en in haar energie naar voren komt. De massage was naast diep ontspannend ook emotioneel, er kwam 'wat los'. Ik vond het een bijzondere ervaring en raad Johanna zeker aan!
Nina
één jaar geleden
Top!
Anoniem
één jaar geleden
Marja
2 jaar geleden
Fijne behandeling. Wel even goed opletten welke ingang je pakt :)
Anoniem
2 jaar geleden
Na een kort gesprek over hoe het met me gaat, volgt een massagebehandeling: zacht of iets steviger waar mogelijk, heel aandachtig en fijn afgestemd. De massage zorgt voor diep inzicht in angst en pijn en boort ruimte aan. Voor wie zichzelf onder ogen wil zien/ voelen: zeer aan te raden.
Maud
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Biodynamische Praktijk voor massage & bewustzijn
Doelenstraat 34A
3512XJ Utrecht

Een behandeling bij Biodynamische Praktijk voor massage & bewustzijn aan de Doelenstraat kan wonderen verrichten wanneer je last hebt van spanningen, vermoeidheid of wanneer je niet lekker in je vel zit. Soms zit de oplossing niet in je hoofd, maar moet je verder kijken naar je volledige lichaam. Met behulp van zachte massages en het ontwikkelen van jouw bewustzijn in het lichaam heb je weer de ruimte om te ontspannen en stress los te laten. Bij deze therapie helpt eigenaresse Johanna je weer bewust te worden van je lichaam en weer lekker in je vel te laten zitten. Handig om te weten: de ingang zit tegenover Nicolaasdwarsstraat 8.

Let op: in de salon kan niet gepind worden.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0015:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt