Biodynamische Praktijk voor massage & bewustzijn

Doelenstraat 34A, Utrecht, 3512XJ

Sorry, Biodynamische Praktijk voor massage & bewustzijn is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Infinity Spa

1001 reviews
Twijnstraat 25, Utrecht

Medical Masseur Utrecht Vaartsche Rijn

811 reviews
Lepelaarstraat 1, Utrecht

ONA Massages

45 reviews
Gansstraat 164 , Utrecht

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

5,0
6 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik had de massage bij Johanna gekregen voor mijn verjaardag. Bij binnenkomst viel mij op dat Johanna rust en acceptatie uitstraalt. Ze neemt de tijd voor je. De massageruimte is rustig ingericht en hygiënisch. Johanna verstaat haar vak. Haar mensenkennis komt voor mij met name naar voren in haar contactname, welke vooral non-verbaal en in haar energie naar voren komt. De massage was naast diep ontspannend ook emotioneel, er kwam 'wat los'. Ik vond het een bijzondere ervaring en raad Johanna zeker aan!
Top!
Fijne behandeling. Wel even goed opletten welke ingang je pakt :)
Na een kort gesprek over hoe het met me gaat, volgt een massagebehandeling: zacht of iets steviger waar mogelijk, heel aandachtig en fijn afgestemd. De massage zorgt voor diep inzicht in angst en pijn en boort ruimte aan. Voor wie zichzelf onder ogen wil zien/ voelen: zeer aan te raden.
Johanna is een authentieke bijzondere dame die zeer zacht en prettig masseert en die mij werkelijk kon en kan helpen eea af te voeren. Het belangrijkste vond/vind ik dat ik in haar praktijk niet bang ben het aan te gaan. Ik liep in mijn leven zo wat van die onhandige structuren op, gebaseerd op angst en die ben ik zolangzamerhand kwijt. Ze vindt niets gek en werkt geruststellend en helend. Volgens mij weet zij, net als ik inmiddels dat je werkelijk dingen kunt 'ontknopen', 'oplossen'J, dat het 'meestroomt' ipv 'tegenhoudt' Ook al zou je even moeten wennen, je kunt uiteindeljk precies zeggen wat je denkt/voelt/vindt, ik ben gevoelig voor woordkeuze als het om mijn zielenroerselen gaat en dat (h)erkent zij en zij zal met jou op zoek gaan naar de essentie van datgene wat je wilt aangaan/oplossen. Ik kan mensen die graag willen 'opruimen' 'ontknopen' maar (nog) niet weten hoe sterk aanraden even naar Johanna 'af te reizen' (mooi plekje ook en makkelijk bereikbaar dus afreizen in overdrachtelijke zin). Goeds Barbara

Over

Biodynamische Praktijk voor massage & bewustzijn
Doelenstraat 34A
3512XJ Utrecht

Een behandeling bij Biodynamische Praktijk voor massage & bewustzijn aan de Doelenstraat kan wonderen verrichten wanneer je last hebt van spanningen, vermoeidheid of wanneer je niet lekker in je vel zit. Soms zit de oplossing niet in je hoofd, maar moet je verder kijken naar je volledige lichaam. Met behulp van zachte massages en het ontwikkelen van jouw bewustzijn in het lichaam heb je weer de ruimte om te ontspannen en stress los te laten. Bij deze therapie helpt eigenaresse Johanna je weer bewust te worden van je lichaam en weer lekker in je vel te laten zitten. Handig om te weten: de ingang zit tegenover Nicolaasdwarsstraat 8.

Let op: in de salon kan niet gepind worden.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0015:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten