Biutifill

Industrieweg 36, IJsselstein, 3501MA

Sorry, Biutifill is temporarily unavailable on Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Beauty Boost

2866 reviews
Zakkendragerssteeg 17, Utrecht

Beauté de Vie

276 reviews
Warinenpoort 31, 3991JZ Houten

Estecarin Beauty

83 reviews
Ondiep-Zuidzijde 6, Utrecht, (Lumax gebouw ruimte 1.10)

Popular services

Browse services

All
Hair
Face
Body
Medical & Dental

Venue reviews

4,4
8 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Behandelaar geeft graag advies en denkt mee. Gelegen op een goed bereikbare locatie.
Dokter Jan is een hele kundige arts met veel kennis. Hij zorgt ervoor dat je er natuurlijk uit blijft zien en stelt je op je gemak. Je hebbt niet het gevoel dat er van alles dringend moet gebeuren waardoor je een enorm bedrag kwijt zult zijn. Als je eenmaal een behandeling krijgt voel je direct dat hij erg goed weet wat hij doet en zeer veel ervaring heeft. Een ontsettend prettige ervaring die ik iedereen zou aanraden. Biutifill IJsselstein dus!
Net salon met giede sevice. Aardige arts die je gied adviieseert.
Dr. Jan Aghina heeft mij gevraagd model te zijn voor de PRP Vampire behandeling bij Biutifill te Ijsselstein. Na 2 behandelingen ziet mijn huid er zichtbaar gladder, egaler en frisser uit. Vooraf dacht ik dat het een pijnlijke ingreep zou zijn maar dat viel reuze mee! Via deze weg wil ik ook mijn complimenten geven aan dr. Jan Aghina. Een zeer deskundig arts die altijd een eerlijk advies geeft en enorm veel geduld heeft voor zijn klanten!
Ik mocht model zijn voor de PRP vampire treatment. Na 2 behandelingen ziet mijn huid er aanzienlijk mooier, egaler en frisser uit. Zeker een aanrader dus! Ik wil via deze weg ook mijn complimenten geven aan dr. Jan Aghina, een zeer deskundig en eerlijke arts die altijd de tijd neemt ook goed naar zijn klanten te luisteren. Het is altijd een genoegen om bij je in de kliniek te mogen zijn
Show more reviews...

About

Biutifill
Industrieweg 36
3501MA IJsselstein

Heb jij een hekel aan rimpels en huidveroudering? Biutifill is een kliniek voor cosmetische geneeskunde in Ijsselstein. Het uitgangspunt van deze salon is: ‘klanten mooier maken en er weer zo jong uit laten zien als ze zich voelen’. De belangrijkste aandachtsgebieden voor cosmetisch arts dr. Jan Aghina zijn rimpelbehandelingen, cellulitis en huidverjonging. Je kunt kiezen uit verschillende verjongingstechnieken. Ga voor een botulinetoxinebehandeling of kies voor fillers. Ook kun je kiezen voor een behandeling met pdo-draden of voor een Happy Lift.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
Closed
ThuThursday
Closed
FriFriday
Closed
SatSaturday
09:0014:00
SunSunday
Closed