Biutifill

Industrieweg 36, IJsselstein, 3501MA

Sorry, Biutifill is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Beauty Boost

2816 reviews
Zakkendragerssteeg 17, Utrecht

Beauté de Vie

270 reviews
Warinenpoort 31, 3991JZ Houten

Schoonheidssalon de Ratelaar

431 reviews
Ratelaar 39, 3434EW Nieuwegein

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Haar
Gezicht
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,4
8 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Behandelaar geeft graag advies en denkt mee. Gelegen op een goed bereikbare locatie.
Dokter Jan is een hele kundige arts met veel kennis. Hij zorgt ervoor dat je er natuurlijk uit blijft zien en stelt je op je gemak. Je hebbt niet het gevoel dat er van alles dringend moet gebeuren waardoor je een enorm bedrag kwijt zult zijn. Als je eenmaal een behandeling krijgt voel je direct dat hij erg goed weet wat hij doet en zeer veel ervaring heeft. Een ontsettend prettige ervaring die ik iedereen zou aanraden. Biutifill IJsselstein dus!
Net salon met giede sevice. Aardige arts die je gied adviieseert.
Dr. Jan Aghina heeft mij gevraagd model te zijn voor de PRP Vampire behandeling bij Biutifill te Ijsselstein. Na 2 behandelingen ziet mijn huid er zichtbaar gladder, egaler en frisser uit. Vooraf dacht ik dat het een pijnlijke ingreep zou zijn maar dat viel reuze mee! Via deze weg wil ik ook mijn complimenten geven aan dr. Jan Aghina. Een zeer deskundig arts die altijd een eerlijk advies geeft en enorm veel geduld heeft voor zijn klanten!
Ik mocht model zijn voor de PRP vampire treatment. Na 2 behandelingen ziet mijn huid er aanzienlijk mooier, egaler en frisser uit. Zeker een aanrader dus! Ik wil via deze weg ook mijn complimenten geven aan dr. Jan Aghina, een zeer deskundig en eerlijke arts die altijd de tijd neemt ook goed naar zijn klanten te luisteren. Het is altijd een genoegen om bij je in de kliniek te mogen zijn
Toon meer reviews...

Over

Biutifill
Industrieweg 36
3501MA IJsselstein

Heb jij een hekel aan rimpels en huidveroudering? Biutifill is een kliniek voor cosmetische geneeskunde in Ijsselstein. Het uitgangspunt van deze salon is: ‘klanten mooier maken en er weer zo jong uit laten zien als ze zich voelen’. De belangrijkste aandachtsgebieden voor cosmetisch arts dr. Jan Aghina zijn rimpelbehandelingen, cellulitis en huidverjonging. Je kunt kiezen uit verschillende verjongingstechnieken. Ga voor een botulinetoxinebehandeling of kies voor fillers. Ook kun je kiezen voor een behandeling met pdo-draden of voor een Happy Lift.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
09:0014:00
ZoZondag
Gesloten