Biutifill

Industrieweg 36, 3501MA IJsselstein
4,3
8 reviews
Industrieweg 36, 3501MA IJsselstein

Alle behandelingen

Alle
Haar
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,3
8 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Solveig
2 jaar geleden
Behandelaar geeft graag advies en denkt mee. Gelegen op een goed bereikbare locatie.
Anoniem
2 jaar geleden
Dokter Jan is een hele kundige arts met veel kennis. Hij zorgt ervoor dat je er natuurlijk uit blijft zien en stelt je op je gemak. Je hebbt niet het gevoel dat er van alles dringend moet gebeuren waardoor je een enorm bedrag kwijt zult zijn. Als je eenmaal een behandeling krijgt voel je direct dat hij erg goed weet wat hij doet en zeer veel ervaring heeft. Een ontsettend prettige ervaring die ik iedereen zou aanraden. Biutifill IJsselstein dus!
3 jaar geleden
Net salon met giede sevice. Aardige arts die je gied adviieseert.
Jolanda
3 jaar geleden
Dr. Jan Aghina heeft mij gevraagd model te zijn voor de PRP Vampire behandeling bij Biutifill te Ijsselstein. Na 2 behandelingen ziet mijn huid er zichtbaar gladder, egaler en frisser uit. Vooraf dacht ik dat het een pijnlijke ingreep zou zijn maar dat viel reuze mee! Via deze weg wil ik ook mijn complimenten geven aan dr. Jan Aghina. Een zeer deskundig arts die altijd een eerlijk advies geeft en enorm veel geduld heeft voor zijn klanten!
Jasmin
3 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Biutifill
Industrieweg 36
3501MA IJsselstein

Heb jij een hekel aan rimpels en huidveroudering? Biutifill is een kliniek voor cosmetische geneeskunde in Ijsselstein. Het uitgangspunt van deze salon is: ‘klanten mooier maken en er weer zo jong uit laten zien als ze zich voelen’. De belangrijkste aandachtsgebieden voor cosmetisch arts dr. Jan Aghina zijn rimpelbehandelingen, cellulitis en huidverjonging. Je kunt kiezen uit verschillende verjongingstechnieken. Ga voor een botulinetoxinebehandeling of kies voor fillers. Ook kun je kiezen voor een behandeling met pdo-draden of voor een Happy Lift.

MaMaandag
09:3021:00
DiDinsdag
09:3021:00
WoWoensdag
09:3021:00
DoDonderdag
09:3021:00
VrVrijdag
09:3021:00
ZaZaterdag
09:3018:00
ZoZondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt