In bedrijvencomplex "Het Rondeel" , Hoofdveste 12, Houten - Part of Body-Life Massages

Browse services

Our Work

Venue reviews

4,2
31 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Aandacht. In nauw overleg met mij behandeld.
De behandeling zelf was heerlijk ontspannen en ik merkte de effectiviteit van de behandeling. De ruimte kan in de winter niet lekker op temperatuur komen en de verlichting is behelpen. De behandelaar heeft er alles aan gedaan om de temperatuur en de verlichting op orde te krijgen.
Professionele benadering, uitvragen of er zaken zijn waar rekening mee gehouden moet worden. Rustige benadering. Heel prettig.
Wat een verademing eindelijk van jaren rugpijnklachten afgehaald door Alex van de Bilt. Hij is er niet alleen voor de sterren maar ook voor ons gewone mens. En wat eensfeervolle relaxte ruimte, ik ben blij dat ok de weg maar hem en Body-Life gevonden heb. Echte aanrader!!!!
Erg fijn hoe bij BodyLife altijd meegedacht wordt met een afspraak maken; er wordt echt moeite gedaan om je in te plannen. De communicatie verloopt met Kiki erg soepel en fijn! In de winter is de locatie in Houten vaak erg koud, maar feedback hierover wordt meegenomen en nieuwe kachels worden aangeschaft, dus daar ben ik erg enthousiast over! De massages zelf zijn altijd erg prettig; ontspannen muziek, ontspannen en niet-verplicht gepraat met de masseur en vooral hele fijne en krachtige massages. Ik geniet erg van de massages hier, in Houten en Nieuwegein :)
Show more reviews...

Meet the team

Marcel
senior masseur

About

Marcel is net zoals alle andere masseurs opgeleid bij van de Bilt opleidingen om klachten gericht te masseren hierin is hij zeer gedreven en bekwaam. Hij is een echte aanrader!! Marcel is werkzaam in Houten en Schalkwijk.

Services

Massage
Jacqueline
Senior masseur

About

Ik ben Jacqueline van Barneveld en geef massages in Houten, Schalkwijk en Utrecht. Mijn massages die ik verzorgt zijn ontspanning massages, DMT( gaat verder dan de sportmassage) , klachten behandelingen en massages op maat hierbij gebruik ik naast mijn handen regelmatig de siliconen cups en body scraping (guasha). Hier komen ook de meesten voor. Het lijkt wel of iedereen vast zit tegenwoordig..De meesten boeken 55 of 90 minuten. Uiteraard bent u ook welkom voor 25 minuten.

Services

Massage
Fred
Senior Masseur

About

Fred is een zeer gedreven en enthousiaste masseur met veel passie voor zijn vak. Naast zijn specialisme als ontspannings masseur beheerst hij ook goed de DMT, massage op maat en rug/nek/schouderklachten behandelingen. Bij Fred ben je in goede en betrouwbare handen. Fred is ook werkzaam in onze locatie te Schalkwijk.

Services

Massage

Amenities

Payment methods
Cash accepted
Location
Close to bus stop
Free parking available

About

Body-Life Massages Houten
In bedrijvencomplex "Het Rondeel" 
Hoofdveste 12
Houten

Bij Body-Life Massages Houten, gevestigd in het bedrijvencomplex "Het Rondeel" in Houten, ben je aan het juiste adres als je lichaam wat ontspanning kan gebruiken. Er wordt in de salon niet in één standaardoplossing of behandelingsvorm gedacht, maar er wordt op maat gekeken welke behandeling het beste aansluit bij jouw wensen of klachten.

​​​​​​Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Het gebouw is goed bereikbaar met het ov, bushalte Houten Rondeel/De Veste (Lijn 47 en 945) bevindt zich op loopafstand. Met de auto, net naast de snelweg A27 ter hoogte van knooppunt Houten.

Het team:
Bestaat uit geschoolde masseurs die de diverse massagetechnieken perfect uitvoeren.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: een sfeervolle relaxte ruimte.
  • Gespecialiseerd in: Massagebehandelingen.
  • Merken en producten: Er wordt gebruik gemaakt van diverse soorten massage oliën.
  • De extra's: Diverse uitgebreide massages met verschillende technieken, voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
09:0023:00
ThuThursday
09:0023:00
FriFriday
09:0023:00
SatSaturday
09:0023:00
SunSunday
09:0023:00

Massage & Therapy Centres nearby