Body-Life Massages Houten

Pelmolen 7, 3994XX Houten. Onderdeel van Body-Life Massages.
4,2
31 reviews
Pelmolen 7, 3994XX Houten. Onderdeel van Body-Life Massages.

Alle behandelingen

Reviews

4,2
31 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Aandacht. In nauw overleg met mij behandeld.
De behandeling zelf was heerlijk ontspannen en ik merkte de effectiviteit van de behandeling. De ruimte kan in de winter niet lekker op temperatuur komen en de verlichting is behelpen. De behandelaar heeft er alles aan gedaan om de temperatuur en de verlichting op orde te krijgen.
Professionele benadering, uitvragen of er zaken zijn waar rekening mee gehouden moet worden. Rustige benadering. Heel prettig.
Wat een verademing eindelijk van jaren rugpijnklachten afgehaald door Alex van de Bilt. Hij is er niet alleen voor de sterren maar ook voor ons gewone mens. En wat eensfeervolle relaxte ruimte, ik ben blij dat ok de weg maar hem en Body-Life gevonden heb. Echte aanrader!!!!
Erg fijn hoe bij BodyLife altijd meegedacht wordt met een afspraak maken; er wordt echt moeite gedaan om je in te plannen. De communicatie verloopt met Kiki erg soepel en fijn! In de winter is de locatie in Houten vaak erg koud, maar feedback hierover wordt meegenomen en nieuwe kachels worden aangeschaft, dus daar ben ik erg enthousiast over! De massages zelf zijn altijd erg prettig; ontspannen muziek, ontspannen en niet-verplicht gepraat met de masseur en vooral hele fijne en krachtige massages. Ik geniet erg van de massages hier, in Houten en Nieuwegein :)
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Alex

Behandelingen

Lichaam
Massage
Elwin

Behandelingen

Massage

Over

Body-Life Massages Houten
Pelmolen 7
3994XX Houten

Bij Body-Life Massages staat een team van gekwalificeerde masseurs voor je klaar. Je kan kiezen voor een senior of master masseur. Ze zijn gespecialiseerd in meerdere massagevormen die zowel voor klachtenbehandeling, klachtenpreventie als ontspanning kunnen dienen en kijken welke massage het beste aansluit bij je wensen of klachten. Door jarenlange ervaring zijn ze niet alleen innovatief maar stellen voor jou precies een massage op maat samen. Eigenaar Alex van de Bilt is onder andere de vaste masseur van Marco en Leontine Borsato, John Ewbank en Vivianne Reijs.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
04:0004:30

Massagesalons in de buurt