Body-Life Massages Houten

In bedrijvencomplex "Het Rondeel" , Hoofdveste 12, Houten - Onderdeel van Body-Life Massages

Sorry, Body-Life Massages Houten is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Massage Praktijk Serieke

145 reviews
Brouwersgilde 22, Houten

Fluenta Massage

36 reviews
Edisonbaan 10, Kamer 2, 1e etage, 3439MN Nieuwegein

Massage & Beauty Natali

54 reviews
Iepstraat 40, Nieuwegein

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,2
31 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Aandacht. In nauw overleg met mij behandeld.
De behandeling zelf was heerlijk ontspannen en ik merkte de effectiviteit van de behandeling. De ruimte kan in de winter niet lekker op temperatuur komen en de verlichting is behelpen. De behandelaar heeft er alles aan gedaan om de temperatuur en de verlichting op orde te krijgen.
Professionele benadering, uitvragen of er zaken zijn waar rekening mee gehouden moet worden. Rustige benadering. Heel prettig.
Wat een verademing eindelijk van jaren rugpijnklachten afgehaald door Alex van de Bilt. Hij is er niet alleen voor de sterren maar ook voor ons gewone mens. En wat eensfeervolle relaxte ruimte, ik ben blij dat ok de weg maar hem en Body-Life gevonden heb. Echte aanrader!!!!
Erg fijn hoe bij BodyLife altijd meegedacht wordt met een afspraak maken; er wordt echt moeite gedaan om je in te plannen. De communicatie verloopt met Kiki erg soepel en fijn! In de winter is de locatie in Houten vaak erg koud, maar feedback hierover wordt meegenomen en nieuwe kachels worden aangeschaft, dus daar ben ik erg enthousiast over! De massages zelf zijn altijd erg prettig; ontspannen muziek, ontspannen en niet-verplicht gepraat met de masseur en vooral hele fijne en krachtige massages. Ik geniet erg van de massages hier, in Houten en Nieuwegein :)
Toon meer reviews...

Over

Body-Life Massages Houten
In bedrijvencomplex "Het Rondeel" 
Hoofdveste 12
Houten

Bij Body-Life Massages Houten, gevestigd in het bedrijvencomplex "Het Rondeel" in Houten, ben je aan het juiste adres als je lichaam wat ontspanning kan gebruiken. Er wordt in de salon niet in één standaardoplossing of behandelingsvorm gedacht, maar er wordt op maat gekeken welke behandeling het beste aansluit bij jouw wensen of klachten.

​​​​​​Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Het gebouw is goed bereikbaar met het ov, bushalte Houten Rondeel/De Veste (Lijn 47 en 945) bevindt zich op loopafstand. Met de auto, net naast de snelweg A27 ter hoogte van knooppunt Houten.

Het team:
Bestaat uit geschoolde masseurs die de diverse massagetechnieken perfect uitvoeren.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: een sfeervolle relaxte ruimte.
  • Gespecialiseerd in: Massagebehandelingen.
  • Merken en producten: Er wordt gebruik gemaakt van diverse soorten massage oliën.
  • De extra's: Diverse uitgebreide massages met verschillende technieken, voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.