Kloostergaarde 16, Schalkwijk - Part of Body-Life Massages
Open Tomorrow: 09:00 - 23:00

Browse services

All
Massage
Body

Venue reviews

4,6
8 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Al paar jaar last van mijn bovenarm. Steeds heviger pijn en ik kon bv mijn arm niet meer naar achteren reiken . Huisarts en fysio dachten aan artrose, maar ik voelde toch echt iets aan de spier. Met idee "baat het niet, schaadt het"afspraak gemaakt toen ik zag dat er in Schalkwijk een massagepraktijk was gevestigd. Jacqueline hoorde het aan en ging over op een vrij pittige massage (ik had denk ik de deep muscular) maar ongelooflijk: pijn bijna weg en ik kan weer veel meer. Over 2 weken weer!
Show venue reply...
Heb al tijden erge last van mijn nek en schouders. Waarschijnlijk door het thuis werken in een verkeerde houding. Dus besloten om de rug, schouder en nek massage te proberen. Absoluut geen spijt van! Fred was zeer vriendelijk, professioneel en kundig. Ik voelde de volgende dag al een behoorlijke verbetering en kon mij ook beter bewegen. Ga zeker nog een keer terug...
Show venue reply...
Alex is echt een vakman. Hij kan je klachten echt verhelpen. Ik raad hem iedereen aan.
Heerlijke massage, mijn schouders nek en rug zijn stukke losser nu! Zeker voor herhaling vatbaar
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Alex

About

Alex is eigenaar van Body-Life massages en van "van de Bilt massage opleidingen"hij is de opleider van al zijn werkzame masseurs en masseert al 30 jaar en komt bij vele bekende Nederlanders aan huis. Hij is de grondlegger van de klachten behandeling massages en staat hoog aangeschreven in Nederland en buitenland.

Services

Body
Massage
Marcel
senior masseur

About

Marcel is net zoals alle andere masseurs opgeleid bij van de Bilt opleidingen om klachten gericht te masseren hierin is hij zeer gedreven en bekwaam. Hij is een echte aanrader!! Marcel is werkzaam in Schalkwijk en Utrecht Galgenwaard

Services

Massage
Fred

About

Fred is een zeer gedreven en enthousiaste masseur met veel passie voor zijn vak. Naast zijn specialisme als ontspannings masseur beheerst hij ook goed de DMT, massage op maat en rug/nek/schouderklachten behandelingen. Bij Fred ben je in goede en betrouwbare handen. Fred is ook werkzaam in onze locatie te Houten.

Services

Massage
Jacqueline
Senior masseur

About

Ik ben Jacqueline van Barneveld en geef massages in Schalkwijk en Utrecht. Mijn massages die ik verzorg zijn ontspanningsmassages, DMT(gaat verder dan de sportmassage), klachten behandelingen en massages op maat hierbij gebruik ik naast mijn handen regelmatig de siliconen cups en body scraping (guasha). Hier komen ook de meesten voor. Het lijkt wel of iedereen vast zit tegenwoordig.. De meesten boeken 55 of 90 minuten. Uiteraard bent u ook welkom voor 25 minuten. Jacqueline is werkzaam op onze locaties Houten, Schalkwijk en Utrecht.

Services

Massage

Amenities

Internet
Free Wifi
Accessibility
Wheelchair accessible
Payment methods
Cash accepted
Debit card accepted
Location
Close to bus stop
Close to train station
Free parking available
Spa facilities
Couples massage room

About

Body-Life massages Schalkwijk
Kloostergaarde 16
Schalkwijk

Bij Body-Life Massages in Schalkwijk, staat een team van gekwalificeerde masseurs voor je klaar. Je kan kiezen voor een senior of master masseur. Ze zijn gespecialiseerd in meerdere massagevormen die zowel voor klachtenbehandeling, klachtenpreventie als ontspanning kunnen dienen en kijken welke massage het beste aansluit bij je wensen of klachten. Door jarenlange ervaring zijn ze niet alleen innovatief maar stellen voor jou precies een massage op maat samen. Eigenaar Alex van de Bilt is onder andere de vaste masseur van Marco en Leontine Borsato, John Ewbank en Vivianne Reijs en wordt ook wel de masseur van de sterren genoemd.

MonMonday
09:0023:00
TueTuesday
09:0023:00
WedWednesday
09:0023:00
ThuThursday
09:0023:00
FriFriday
09:0023:00
SatSaturday
10:0020:00
SunSunday
10:0020:00

Massage & Therapy Centres nearby