Kloostergaarde 16, Schalkwijk - Part of Body-Life Massages

Browse services

All
Massage
Body

Venue reviews

4,5
5 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Alex is echt een vakman. Hij kan je klachten echt verhelpen. Ik raad hem iedereen aan.
Heerlijke massage, mijn schouders nek en rug zijn stukke losser nu! Zeker voor herhaling vatbaar
Show venue reply...
Goede massage gehad van Marcel en daar kwam ik voor. Locatie en inrichting salon heeft minder ‘wellness’ beleving dan dat ik gewend ben bij andere salons (Bv geen rustige achtergrondmuziek, gedimd licht, kapstok om kleding op te hangen)
Show venue reply...

Meet the team

Alex

About

Alex is eigenaar van Body-Life massages en van "van de Bilt massage opleidingen"hij is de opleider van al zijn werkzame masseurs en masseert al 30 jaar en komt bij vele bekende Nederlanders aan huis. Hij is de grondlegger van de klachten behandeling massages en staat hoog aangeschreven in Nederland en buitenland.

Services

Body
Massage
Jacqueline
Senior masseur

About

Ik ben Jacqueline van Barneveld en geef massages in Schalkwijk en Utrecht. Mijn massages fie ik verzorgt zijn ontspanning massages, DMT( gaat verder dan de sportmassage) , klachten behandelingen en massages op maat hierbij gebruik ik naast mijn handen regelmatig de siliconen cups en body scraping (guasha). Hier komen ook de meesten voor. Het lijkt wel of iedereen vast zit tegenwoordig..De meesten boeken 55 of 90 minuten. Uiteraard bent u ook welkom voor 25 minuten. Jacqueline is werjzaam in onze locaties Houten, Schalkwijk en Utrecht.

Services

Massage
Marcel
senior masseur

About

Marcel is net zoals alle andere masseurs opgeleid bij van de Bilt opleidingen om klachten gericht te masseren hierin is hij zeer gedreven en bekwaam. Hij is een echte aanrader!! Marcel is werkzaam in Schalkwijk en Houten.

Services

Massage
Bas
Senior Masseur

About

Bas Vermeulen heeft jarenlang ervaring in masseren. Hij is zeer gedreven naast de standaard massages is hij ook gespecialiseerd in Holistik Pulsing, Klassieke massage en Ayurvedische massage. U bent in zeer goede handen bij hem.

Services

Massage
Fred

About

Fred is een zeer gedreven en enthousiaste masseur met veel passie voor zijn vak. Naast zijn specialisme als ontspannings masseur beheerst hij ook goed de DMT, massage op maat en rug/nek/schouderklachten behandelingen. Bij Fred ben je in goede en betrouwbare handen. Fred is ook werkzaam in onze locatie te Houten.

Services

Massage

Amenities

Internet
Free Wifi
Accessibility
Wheelchair accessible
Payment methods
Cash accepted
Debit card accepted
Location
Close to bus stop
Close to train station
Free parking available
Spa facilities
Couples massage room

About

Body-Life massages Schalkwijk
Kloostergaarde 16
Schalkwijk

Bij Body-Life Massages in Schalkwijk, staat een team van gekwalificeerde masseurs voor je klaar. Je kan kiezen voor een senior of master masseur. Ze zijn gespecialiseerd in meerdere massagevormen die zowel voor klachtenbehandeling, klachtenpreventie als ontspanning kunnen dienen en kijken welke massage het beste aansluit bij je wensen of klachten. Door jarenlange ervaring zijn ze niet alleen innovatief maar stellen voor jou precies een massage op maat samen. Eigenaar Alex van de Bilt is onder andere de vaste masseur van Marco en Leontine Borsato, John Ewbank en Vivianne Reijs en wordt ook wel de masseur van de sterren genoemd.

MonMonday
09:0023:00
TueTuesday
09:0023:00
WedWednesday
09:0023:00
ThuThursday
09:0023:00
FriFriday
09:0023:00
SatSaturday
09:0023:00
SunSunday
09:0023:00

Massage & Therapy Centres nearby