Body-Life massages Schalkwijk

4,3
4 reviews
Kloostergaarde 16, Schalkwijk. Onderdeel van Body-Life Massages.

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,3
4 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijke massage, mijn schouders nek en rug zijn stukke losser nu! Zeker voor herhaling vatbaar
Toon reactie salon...
Goede massage gehad van Marcel en daar kwam ik voor. Locatie en inrichting salon heeft minder ‘wellness’ beleving dan dat ik gewend ben bij andere salons (Bv geen rustige achtergrondmuziek, gedimd licht, kapstok om kleding op te hangen)
Toon reactie salon...

Ontmoet het team

Marcel

Over

Marcel is net zoals alle andere masseurs opgeleid bij van de Bilt opleidingen om klachten gericht te masseren hierin is hij zeer gedreven en bekwaam. Hij is een echte aanrader!!

Behandelingen

Massage
Lia
Master masseur

Over

Lia is 5 jaar geleden begonnen met ontspanningsmassage. Inmiddels heeft ze cursussen als cupping- massage, stoelmassage, hotstones massage, indiaase hoofdmassage, handmassage en de opleiding sportmassage afgerond. Verleden jaar heeft ze via Alex vd Bilt de klachten gerichte massage (DMT massage)aangeleerd en deze stevige massage wordt als zeer prettig en effectieve massage ervaren. Ukunt ook terecht bij Lia in Hoogland gemeente Amersfoort, hiervoor dient u de afspraak telefonisch te maken.

Behandelingen

Massage
Jacqueline
Senior masseur

Over

Ik ben Jacqueline van Barneveld en geef massages in Schalkwijk en Utrecht. Mijn massages fie ik verzorgt zijn ontspanning massages, DMT( gaat verder dan de sportmassage) , klachten behandelingen en massages op maat hierbij gebruik ik naast mijn handen regelmatig de siliconen cups en body scraping (guasha). Hier komen ook de meesten voor. Het lijkt wel of iedereen vast zit tegenwoordig..De meesten boeken 55 of 90 minuten. Uiteraard bent u ook welkom voor 25 minuten.

Behandelingen

Massage
Bas
Senior Masseur

Over

Bas Vermeulen heeft jarenlang ervaring in masseren. Hij is zeer gedreven naast de standaard massages is hij ook gespecialiseerd in Holistik Pulsing, Klassieke massage en Ayurvedische massage. U bent in zeer goede handen bij hem.

Behandelingen

Massage
Alex

Over

Alex is eigenaar van Body-Life massages en van "van de Bilt massage opleidingen"hij is de opleider van al zijn werkzame masseurs en masseert al 30 jaar en komt bij vele bekende Nederlanders aan huis. Hij is de grondlegger van de klachten behandeling massages en staat hoog aangeschreven in Nederland en buitenland.

Behandelingen

Lichaam
Massage

Voorzieningen

Internet
Gratis wifi
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegangelijk
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Bushalte dichtbij
Treinstation dichtbij
Gratis parkeermogelijkeid
Spa faciliteiten
Duo-massageruimte

Over

Body-Life massages Schalkwijk
Kloostergaarde 16
Schalkwijk

Bij Body-Life Massages in Schalkwijk, staat een team van gekwalificeerde masseurs voor je klaar. Je kan kiezen voor een senior of master masseur. Ze zijn gespecialiseerd in meerdere massagevormen die zowel voor klachtenbehandeling, klachtenpreventie als ontspanning kunnen dienen en kijken welke massage het beste aansluit bij je wensen of klachten. Door jarenlange ervaring zijn ze niet alleen innovatief maar stellen voor jou precies een massage op maat samen. Eigenaar Alex van de Bilt is onder andere de vaste masseur van Marco en Leontine Borsato, John Ewbank en Vivianne Reijs en wordt ook wel de masseur van de sterren genoemd.

MaMaandag
09:0023:00
DiDinsdag
09:0023:00
WoWoensdag
09:0023:00
DoDonderdag
09:0023:00
VrVrijdag
09:0023:00
ZaZaterdag
09:0023:00
ZoZondag
09:0023:00

Massagesalons in de buurt