Body-Life massages Schalkwijk

3,0
1 review
Kloostergaarde 16, Schalkwijk
Vandaag open: 09:00 - 23:00

Alle behandelingen

Reviews

3,0
1 review

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.

Ontmoet het team

Alex

Over

Alex is eigenaar van Body-Life massages en van "van de Bilt massage opleidingen"hij is de opleider van al zijn werkzame masseurs en masseert al 30 jaar en komt bij vele bekende Nederlanders aan huis. Hij is de grondlegger van de klachten behandeling massages en staat hoog aangeschreven in Nederland en buitenland.

Behandelingen

Massage
Marcel

Over

Marcel is net zoals alle andere masseurs opgeleid bij van de Bilt opleidingen om klachten gericht te masseren hierin is hij zeer gedreven en bekwaam. Hij is een echte aanrader!!

Behandelingen

Massage
Lia
Master masseur

Over

Lia is 5 jaar geleden begonnen met ontspanningsmassage. Inmiddels heeft ze cursussen als cupping- massage, stoelmassage, hotstones massage, indiaase hoofdmassage, handmassage en de opleiding sportmassage afgerond. Verleden jaar heeft ze via Alex vd Bilt de klachten gerichte massage (DMT massage)aangeleerd en deze stevige massage wordt als zeer prettig en effectieve massage ervaren. Ukunt ook terecht bij Lia in Hoogland gemeente Amersfoort, hiervoor dient u de afspraak telefonisch te maken.

Behandelingen

Massage
Jacqueline
Senior masseur

Over

Jacqueline is een gedreven en ervaren masseusse, naast genoemde massages doet ze ook cupping massage en body scrapping massage dit zijn met name haar specialisme. U bent bij haar in goede handen. Jacqueline is ook werkzaam bij onze locatie in Utrecht.

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Internet
Gratis wifi
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegangelijk
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Bushalte dichtbij
Treinstation dichtbij
Gratis parkeermogelijkeid
Spa faciliteiten
Duo-massageruimte

Over

Body-Life massages Schalkwijk
Kloostergaarde 16
Schalkwijk

Bij Body-Life Massages in Schalkwijk, staat een team van gekwalificeerde masseurs voor je klaar. Je kan kiezen voor een senior of master masseur. Ze zijn gespecialiseerd in meerdere massagevormen die zowel voor klachtenbehandeling, klachtenpreventie als ontspanning kunnen dienen en kijken welke massage het beste aansluit bij je wensen of klachten. Door jarenlange ervaring zijn ze niet alleen innovatief maar stellen voor jou precies een massage op maat samen. Eigenaar Alex van de Bilt is onder andere de vaste masseur van Marco en Leontine Borsato, John Ewbank en Vivianne Reijs en wordt ook wel de masseur van de sterren genoemd.

MaMaandag
09:0023:00
DiDinsdag
09:0023:00
WoWoensdag
09:0023:00
DoDonderdag
09:0023:00
VrVrijdag
09:0023:00
ZaZaterdag
09:0023:00
ZoZondag
09:0023:00

Massagesalons in de buurt