Oudegracht aan de Werf 356, Utrecht, 3511PN - Part of Body-Life Massages
Open Today: 10:00 - 18:00

Browse services

All
Massage
Body

Venue reviews

4,7
150 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
very good
Het was een hele fijne massage om weer in mijn lichaam te komen, te ontspannen en weer te voelen wat er op dat moment is! Heel fijn.
Vriendelijke masseur, maar ik schrok enorm van de ruimte. Daar lag een boot en was erg bedompen en muf. Geen aanrader.
Massage was really good. He found the knots in my muscles and worked them out superbly. I left there feeling so reinvigorated.
Fantastische massage
Show more reviews...

Meet the team

Alex
Eigenaar van Body-Life en tevens master masseur

About

Alex is eigenaar van Body-Life massages en van "van de Bilt massage opleidingen"hij is de opleider van al zijn werkzame masseurs en masseert al 30 jaar en komt bij vele bekende Nederlanders aan huis. Hij is de grondlegger van de klachten behandeling massages en staat hoog aangeschreven in Nederland en buitenland.

Services

Body
Massage
Counselling & Holistic
Jacqueline

About

Jacqueline is een gedreven en ervaren masseuse, naast genoemde massages doet ze ook cupping massage en body scraping massage dit zijn met name haar specialisme. U bent bij haar in goede handen. Jacqueline is ook werkzaam op onze locatie in Schalkwijk.

Services

Massage
Dion
Master masseur
4.8
45 reviews

About

Dion is al jaren masseur en heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkelt bemasseur. Hij heeft de klachten massage goed under control en is echt een aanrader voor rug/ nek/ schouderklachten en de Deep Muscular Technics

Services

Massage

What our customers say about Dion

Skilled6
Ingrid
Senior masseur

About

In mijn werk als yogadocent was me al snel duidelijk dat er een grote behoefte is aan ontspanning en vermindering van stress. Klachten getriggerd door verkeerde (werk)houding, situaties in prive en werkomgeving, overbelasting gedurende sport, kortom niet meer lekker in je vel zitten. Hier was een extra dimensie bij nodig. De keuze massage was door de relatie van spierspanning en bovengenoemde oorzaken snel genomen. Door het volgen van verschillende opleidingen bij Alex van de Bilt bleek al snel dat intensieve massages werkelijk een prachtige aanvulling zijn bij het well beiing van de mens. De resultaten na een massage zijn zo goed, dat dit een doel aan het worden is bij mijn behandelingen. Stress/Klachtenvrij en weer goed in je vel zitten. Ik zou u dan ook graag ontvangen op de locatie Oudegracht in Utrecht, waarbij we samen gaan bekijken welke behandeling het beste bij u past.

Services

Massage
Maria
Senior masseur

About

Ik ben Maria Costa, masseren zit in mijn bloed sinds jonge leeftijd, maar pas vanaf 2015 ben ik echt mijzelf tot masseuse gaan ontwikkelen door het volgen van verschillende cursussen bij Alex van de Bilt massage opleidingen. Ik hoop iedere klant te mogen helpen met de geweldige Deep Muscular Technics en alle andere massage technieken die ik in mijn toolbox heb staan.

Services

Massage

Amenities

Cleaning and hygiene
Splash guard used by staff
Face mask available at venue
Face mask mandatory for staff
Face mask mandatory for clients
Hand Sanitizer available at venue
Treatment room/space is disinfected between appointments
Treatment materials are disinfected between appointments
Limited number of clients allowed

About

Body-Life Massages Utrecht-Oudegracht
Oudegracht aan de Werf 356
3511PN Utrecht

Bij Body-Life Massages aan de Oudegracht in de Utrechtse binnenstad, staat een team van gekwalificeerde masseurs voor je klaar. Je kan kiezen voor een senior of master masseur. Ze zijn gespecialiseerd in meerdere massagevormen die zowel voor klachtenbehandeling, klachtenpreventie als ontspanning kunnen dienen en kijken welke massage het beste aansluit bij je wensen of klachten. Door jarenlange ervaring zijn ze niet alleen innovatief maar stellen voor jou precies een massage op maat samen. Eigenaar Alex van de Bilt is onder andere de vaste masseur van Marco en Leontine Borsato, John Ewbank en Vivianne Reijs en wordt ook wel de masseur van de sterren genoemd.

MonMonday
10:0018:00
TueTuesday
10:0018:00
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
10:0018:00
FriFriday
10:0018:00
SatSaturday
10:0018:00
SunSunday
10:0018:00

Massage & Therapy Centres nearby