Body-Life Massages Utrecht-Oudegracht

4,7
228 reviews
Oudegracht aan de Werf 356, Utrecht, 3511PN - Part of Body-Life Massages
Open Today: 10:00 - 20:00

Popular services

Browse services

All
Face
Massage
Body

Venue reviews

4,7
228 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Apart om een behandeling te krijgen in een werfkelder. Kleinere ruimte maar sfeervol. En er is verder niemand anders dan jij met de masseur.
Nieuwe masseur en zeer goede massage. Wel mogen de ongevraagde adviezen over supplementen achterwegen worden gelaten. Een masseur kan dat niet bepalen aan de hand van een massage en kan met de kwakzalverij eerder kwaad dan goed. Supplementen nemen is niet zonder gevaar.
Show venue reply...
Fantastisch ontvangen en een op maat massage ondergaan die ik iedereen kan aanraden. Mijn rug en nek zaten echt vast en de behandeling was zachter dan gedacht en het effect vele malen groter dan gedacht. Ik zette mij schrap voor een pijnlijke massage maar dit bleek absoluut niet nodig. Alex weet echt wat hij doet en hij heeft er een vaste klant bij
Show venue reply...
Enorm goede massages, ik kom hier al jaren en voel me altijd weer ontspannen na een massage!
Ik loop altijd weer zeer ontspannen naar buiten.
Show more reviews...

Meet the team

About

De relatie tussen mentaal en fysiek heb ik leren kennen als een samenspel in balans. Ben je mentaal heel gespannen, dan merk je dat het lichaam signalen geeft. Andersom net zo, voelt je lichaam gespannen, of ervaar je blessures, dan zal je mentaal ook spanningen krijgen. Het is mijn passie en missie om mensen via diverse vormen van massage terug in balans te krijgen en hen te ondersteunen hun doelen te behalen.

Services

Massage
Counselling & Holistic

About

Alex is eigenaar van Body-Life massages en van "van de Bilt massage opleidingen"hij is de opleider van al zijn werkzame masseurs en masseert al 30 jaar en komt bij vele bekende Nederlanders aan huis. Hij is de grondlegger van de klachten behandeling massages en staat hoog aangeschreven in Nederland en buitenland.

Services

Body
Massage
Counselling & Holistic

About

Gabriëlle is een therapeut met een persoonlijke benadering. Met haar ruime ervaring, brede kennis en visie geeft zij behandelingen volledig op maat. Zij staat zowel achter de medische als complementaire kant van de zorg. Heb je fysieke en/of mentale klachten? Boek dan eens een behandeling om zelf te ervaren wat zij voor jou kan betekenen.

Services

Body
Face
Massage
Medical & Dental
Counselling & Holistic

Amenities

Cleaning and hygiene
Splash guard used by staff
Face mask available at venue
Face mask mandatory for staff
Face mask mandatory for clients
Hand Sanitizer available at venue
Treatment room/space is disinfected between appointments
Treatment materials are disinfected between appointments
Limited number of clients allowed

About

Body-Life Massages Utrecht-Oudegracht
Oudegracht aan de Werf 356
3511PN Utrecht

Bij Body-Life Massages aan de Oudegracht in de Utrechtse binnenstad, staat een team van gekwalificeerde masseurs voor je klaar. Je kan kiezen voor een senior of master masseur. Ze zijn gespecialiseerd in meerdere massagevormen die zowel voor klachtenbehandeling, klachtenpreventie als ontspanning kunnen dienen en kijken welke massage het beste aansluit bij je wensen of klachten. Door jarenlange ervaring zijn ze niet alleen innovatief maar stellen voor jou precies een massage op maat samen. Eigenaar Alex van de Bilt is onder andere de vaste masseur van Marco en Leontine Borsato, John Ewbank en Vivianne Reijs en wordt ook wel de masseur van de sterren genoemd.

MonMonday
10:0023:00
TueTuesday
10:0023:00
WedWednesday
10:0023:00
ThuThursday
10:0023:00
FriFriday
10:0023:00
SatSaturday
10:0020:00
SunSunday
10:0020:00

FAQs

Frequently asked questions about Body-Life Massages Utrecht-Oudegracht

Body-Life Massages Utrecht-Oudegracht is open from Monday to Friday from 10:00 to 23:00 and on Saturday and Sunday from 10:00 to 20:00.
Yes, you can always cancel your booking. Read the conditions applied to your booking to see if your appointment is refundable or not. The cancellation policies can be found in the order confirmation email, in the appointment card in the app, in your Treatwell account.
The most popular treatments at Body-Life Massages Utrecht-Oudegracht are: Back, Neck & Shoulders Massage, Deep Tissue Massage and Sports Massage
The most popular treatment, Back, Neck & Shoulders Massage, has an average price of € 60,72.
At Body-Life Massages Utrecht-Oudegracht you can both pay at the venue or in advance on the marketplace.
Venue awards
lgbtqiaplus

Massage & Therapy Centres nearby