Oudegracht aan de Werf 356, Utrecht, 3511PN - Onderdeel van Body-Life Massages
Vandaag open: 10:00 - 23:00

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,7
150 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
very good
Het was een hele fijne massage om weer in mijn lichaam te komen, te ontspannen en weer te voelen wat er op dat moment is! Heel fijn.
Vriendelijke masseur, maar ik schrok enorm van de ruimte. Daar lag een boot en was erg bedompen en muf. Geen aanrader.
Massage was really good. He found the knots in my muscles and worked them out superbly. I left there feeling so reinvigorated.
Fantastische massage
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Alex
Eigenaar van Body-Life en tevens master masseur

Over

Alex is eigenaar van Body-Life massages en van "van de Bilt massage opleidingen"hij is de opleider van al zijn werkzame masseurs en masseert al 30 jaar en komt bij vele bekende Nederlanders aan huis. Hij is de grondlegger van de klachten behandeling massages en staat hoog aangeschreven in Nederland en buitenland.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Therapie en Mindfulness
Jacqueline

Over

Jacqueline is een gedreven en ervaren masseuse, naast genoemde massages doet ze ook cupping massage en body scraping massage dit zijn met name haar specialisme. U bent bij haar in goede handen. Jacqueline is ook werkzaam op onze locatie in Schalkwijk.

Behandelingen

Massage
Dion
Master masseur
4.8
45 reviews

Over

Dion is al jaren masseur en heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkelt bemasseur. Hij heeft de klachten massage goed under control en is echt een aanrader voor rug/ nek/ schouderklachten en de Deep Muscular Technics

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Dion

Vakkundig6
Ingrid
Senior masseur

Over

In mijn werk als yogadocent was me al snel duidelijk dat er een grote behoefte is aan ontspanning en vermindering van stress. Klachten getriggerd door verkeerde (werk)houding, situaties in prive en werkomgeving, overbelasting gedurende sport, kortom niet meer lekker in je vel zitten. Hier was een extra dimensie bij nodig. De keuze massage was door de relatie van spierspanning en bovengenoemde oorzaken snel genomen. Door het volgen van verschillende opleidingen bij Alex van de Bilt bleek al snel dat intensieve massages werkelijk een prachtige aanvulling zijn bij het well beiing van de mens. De resultaten na een massage zijn zo goed, dat dit een doel aan het worden is bij mijn behandelingen. Stress/Klachtenvrij en weer goed in je vel zitten. Ik zou u dan ook graag ontvangen op de locatie Oudegracht in Utrecht, waarbij we samen gaan bekijken welke behandeling het beste bij u past.

Behandelingen

Massage
Maria
Senior masseur

Over

Ik ben Maria Costa, masseren zit in mijn bloed sinds jonge leeftijd, maar pas vanaf 2015 ben ik echt mijzelf tot masseuse gaan ontwikkelen door het volgen van verschillende cursussen bij Alex van de Bilt massage opleidingen. Ik hoop iedere klant te mogen helpen met de geweldige Deep Muscular Technics en alle andere massage technieken die ik in mijn toolbox heb staan.

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Spatscherm gebruikt door personeel
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Mondkapje verplicht voor personeel
Mondkapje verplicht voor klanten
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon

Over

Body-Life Massages Utrecht-Oudegracht
Oudegracht aan de Werf 356
3511PN Utrecht

Bij Body-Life Massages aan de Oudegracht in de Utrechtse binnenstad, staat een team van gekwalificeerde masseurs voor je klaar. Je kan kiezen voor een senior of master masseur. Ze zijn gespecialiseerd in meerdere massagevormen die zowel voor klachtenbehandeling, klachtenpreventie als ontspanning kunnen dienen en kijken welke massage het beste aansluit bij je wensen of klachten. Door jarenlange ervaring zijn ze niet alleen innovatief maar stellen voor jou precies een massage op maat samen. Eigenaar Alex van de Bilt is onder andere de vaste masseur van Marco en Leontine Borsato, John Ewbank en Vivianne Reijs en wordt ook wel de masseur van de sterren genoemd.

MaMaandag
10:0023:00
DiDinsdag
10:0023:00
WoWoensdag
09:0023:00
DoDonderdag
09:0023:00
VrVrijdag
09:0023:00
ZaZaterdag
10:0022:00
ZoZondag
10:0021:00

Massagesalons in de buurt