MetJet

Doelenstraat 18A, 3512XJ Utrecht
4,8
13 reviews
Doelenstraat 18A, 3512XJ Utrecht

Reviews

4,8
13 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Laura
één maand geleden
Nicolette is een zeer betrokken en intens toegewijde coach en massagetherapeut. Haar benadering is vertrouwd en vol energie. Ik raad haar echt aan. Ze zet je in beweging door de juiste punten te raken. Ze heeft gouden handen!
Astrid
2 maanden geleden
Ik heb verschillende behandelingen bij Nicolette ervaren, voor een langere periode. Ik heb haar ervaren als zeer kundig, relaxed en fijn mens. Zij speelde altijd geweldig in op mijn situatie van dat moment, iets wat ik als heel fijn ervaren! Ik beveel niet snel mensen aan omdat ik vind dat het heel persoonlijk is...maar Nicolette beveel ik zeker aan op al haar kwaliteiten!
Patricia van Gemonden
2 maanden geleden
Toon reactie salon...
Echt een fijne stevige holistische massage gehad! Het ging direct over de kern, bij de vragen die ze stelde. Ik ging helemaal ontspannen naar huis. Aanrader!!
Anoniem
3 maanden geleden
Toon reactie salon...
Nicolette van Metjet massage legt de vinger letterlijk en figuurlijk op de goede plek! Zowel lichaam als geest krijgen de aandacht,en voor mij is het altijd weer een warm bad. Ik voel me ontspannen en heb het gevoel dat mijn accu weer helemaal opgeladen is.
Patrick Giebels
3 maanden geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

MetJet
Doelenstraat 18A
3512XJ Utrecht

Bij MetJet in de binnenstad van Utrecht kun je terecht voor een heerlijke massage. Eigenaresse Nicolette heeft meer dan 30 jaar ervaring en is tevens fysiotherapeut. Of je nu komt voor ontspanning of een specifieke klachtenbehandeling, Nicolette weet wat jouw lichaam nodig heeft. Zij noemt zichzelf dan ook een expert in body en mind. Je vindt MetJet in een zijstraat van de Twijnstraat.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
13:0021:00
Donderdag
13:0018:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt