MetJet

Doelenstraat 18D, 3512XJ Utrecht
4,9
15 reviews
Doelenstraat 18D, 3512XJ Utrecht

Alle behandelingen

Reviews

4,9
15 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
mijn eerste ervaring met massage. fantastisch. Het was niet geheel ontspannend, maar dat kwam door verschillende pijntjes her en der en die ze goed wist te vinden. Daarna als herboren.
Ruben Blokhuis
2 dagen geleden
Hele fijne ervaring, persoonlijke aandacht. Naast heerlijke massage ook tips gekregen om klachten te verhelpen/te voorkomen! Ter plekke ook nog de mogelijkheid om sessie te verlengen.
Rianne Groenhart
8 dagen geleden
Toon reactie salon...
Laura
3 maanden geleden
Nicolette is een zeer betrokken en intens toegewijde coach en massagetherapeut. Haar benadering is vertrouwd en vol energie. Ik raad haar echt aan. Ze zet je in beweging door de juiste punten te raken. Ze heeft gouden handen!
Astrid
4 maanden geleden
Ik heb verschillende behandelingen bij Nicolette ervaren, voor een langere periode. Ik heb haar ervaren als zeer kundig, relaxed en fijn mens. Zij speelde altijd geweldig in op mijn situatie van dat moment, iets wat ik als heel fijn ervaren! Ik beveel niet snel mensen aan omdat ik vind dat het heel persoonlijk is...maar Nicolette beveel ik zeker aan op al haar kwaliteiten!
Patricia van Gemonden
4 maanden geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

MetJet
Doelenstraat 18D
3512XJ Utrecht

Bij MetJet in de binnenstad van Utrecht kun je terecht voor een heerlijke massage. Eigenaresse Nicolette heeft meer dan 30 jaar ervaring en is tevens fysiotherapeut. Of je nu komt voor ontspanning of een specifieke klachtenbehandeling, Nicolette weet wat jouw lichaam nodig heeft. Zij noemt zichzelf dan ook een expert in body en mind. Je vindt MetJet in een zijstraat van de Twijnstraat.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
08:0018:30
Dinsdag
08:0016:00
Woensdag
13:0021:00
Donderdag
08:0018:30
Vrijdag
08:0016:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt