MetJet

Doelenstraat 18D, 3512XJ Utrecht
4,8
116 reviews
Doelenstraat 18D, 3512XJ Utrecht
Off peak

Browse services

Venue reviews

4,8
116 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Had een heel fijne deep tissue massage met Nicolette. Ze heeft heel veel oor en oog voor hoe je je voelt, verbindt het fysieke met het emotionele en springt ook heel voorzichtig met de coronaregels om!
Fijne persoonlijke benadering met deskundige uitvoering rustige en serene atmosfeer heerlijk ontspannend Knap zo met Corona dat ik geen beperkingen heb ervaren.
Prettig als altijd.
Ik ben niet van de stevige massage maar ik vond de kundige en stevige vingers van Nicolette in mijn nek, rug en schouders, heerlijk. Ze werkt intuïtief én checkt wat je nodig hebt. Ze vult dus niets zomaar in. Nicolette speelt moeiteloos in op pijn of gevoeligheid en verklaart indien gewenst waar ze mee bezig is en waarom. ik vond ‘t een feestje: aanrader! Ook een prachtige locatie trouwens!
Show venue reply...
Nu al jaren samen aan het werk. Door de creatieve aanpak blijft het inspirerend. Bovendien Nicolette draait er niet om heen en dat waardeer ik in ons contact. Eerlijkheid en betrokken, ik blijf graag samen aan het werk.
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Nicolette
4.9
80 reviews

About

Nicolette masseert al sinds haar 19e na opleiding sportmassage en is er nooit meer mee opgehouden. Vanaf 1992 is ze fysiotherapeut en sinds 15 jaar Health coach. Ze heeft sensitieve handen en voelt wat jouw lichaam nodig heeft.

Services

Massage
Counselling & Holistic

About

MetJet
Doelenstraat 18D
3512XJ Utrecht

Bij MetJet in de binnenstad van Utrecht kun je terecht voor een heerlijke massage. Eigenaresse Nicolette heeft meer dan 30 jaar ervaring en is tevens fysiotherapeut. Of je nu komt voor ontspanning of een specifieke klachtenbehandeling, Nicolette weet wat jouw lichaam nodig heeft. Zij noemt zichzelf dan ook een expert in body en mind.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

MonMonday
Closed
TueTuesday
08:0021:30
WedWednesday
08:0021:30
ThuThursday
08:0021:30
FriFriday
Closed
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby