Body Reset Senang

Dorresteinweg 58, Soest, 3762KK

Sorry, Body Reset Senang is temporarily unavailable on Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Nieuw Faa Sai Soest

21 reviews
Braamweg 50a, 3768 CJ Soest, Nederland

Beauty Special 4 You

51 reviews
Soesterbergsestraat 93, Soest

Parfumerie & Schoonheidssalon Beauty-K

425 reviews
Plein van Zuid 26, 3768ED Soest

Browse services

All
Massage
Body

Venue reviews

4,8
47 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Massage in combi met lymfedrainage. De dag daarop flinke uitwerking. Daar ben ik voor gewaarschuwd. Tijd zal uitwijzen of mijn oorspronkelijke klachten weer zullen afnemen.
Goede ontvangst. Serieus voorgesprek en onderzoek naar de klacht. Vervolgens een doelgerichte massage met als gevolg vermindering van de klacht. Top.
Was effectief. In het begin zeker niet prettig. Daarna afsluiting met spijkermat en heerlijke massage met fijne jasmijn olie. Goede uitleg bij de handelingen. Langer behandeld dan dat de afspraak was. Dus geen haast. Ontvangstruimte leuk ingericht. Inmiddels zelf ook spijkermat en kussen aangeschaft. Na behandeling zeer ontspannen naar huis gereden. En goede nachtrust gehad. Gauw afspreken voor mijn man.
Geweldige intuïtieve massage!
Show venue reply...
Heel erg goed geholpen!
Show more reviews...

About

Body Reset Senang
Dorresteinweg 58
3762KK Soest

Sri is beauty- en massagetherapist. Zij is begonnen als schoonheidsspecialiste en heeft zich daarna gespecialiseerd in diverse massagetechnieken omdat zij steeds meer mensen onder handen kreeg met lichamelijke klachten. Ze volgt nu de opleiding tot triggerpointcoach zodat ze jou straks niet alleen kan behandelen maar ook kan helpen met het verkrijgen van controle over je eigen lichaam. In haar praktijk Body Reset Senang aan de Dorresteinweg in Soest begeleidt ze jou naar een klachtenvrij en/of pijnvrij lichaam.

MonMonday
08:0017:00
TueTuesday
08:0017:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
08:0017:00
FriFriday
08:0017:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed