Body Reset Senang

Dorresteinweg 58, Soest, 3762KK

Sorry, Body Reset Senang is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Nieuw Faa Sai Soest

13 reviews
Braamweg 50a, 3768 CJ Soest, Nederland

Beauty Special 4 You

43 reviews
Soesterbergsestraat 93, Soest

Parfumerie & Schoonheidssalon Beauty-K

357 reviews
Plein van Zuid 26, 3768ED Soest

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
47 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Massage in combi met lymfedrainage. De dag daarop flinke uitwerking. Daar ben ik voor gewaarschuwd. Tijd zal uitwijzen of mijn oorspronkelijke klachten weer zullen afnemen.
Goede ontvangst. Serieus voorgesprek en onderzoek naar de klacht. Vervolgens een doelgerichte massage met als gevolg vermindering van de klacht. Top.
Was effectief. In het begin zeker niet prettig. Daarna afsluiting met spijkermat en heerlijke massage met fijne jasmijn olie. Goede uitleg bij de handelingen. Langer behandeld dan dat de afspraak was. Dus geen haast. Ontvangstruimte leuk ingericht. Inmiddels zelf ook spijkermat en kussen aangeschaft. Na behandeling zeer ontspannen naar huis gereden. En goede nachtrust gehad. Gauw afspreken voor mijn man.
Geweldige intuïtieve massage!
Toon reactie salon...
Heel erg goed geholpen!
Toon meer reviews...

Over

Body Reset Senang
Dorresteinweg 58
3762KK Soest

Sri is beauty- en massagetherapist. Zij is begonnen als schoonheidsspecialiste en heeft zich daarna gespecialiseerd in diverse massagetechnieken omdat zij steeds meer mensen onder handen kreeg met lichamelijke klachten. Ze volgt nu de opleiding tot triggerpointcoach zodat ze jou straks niet alleen kan behandelen maar ook kan helpen met het verkrijgen van controle over je eigen lichaam. In haar praktijk Body Reset Senang aan de Dorresteinweg in Soest begeleidt ze jou naar een klachtenvrij en/of pijnvrij lichaam.

MaMaandag
08:0017:00
DiDinsdag
08:0017:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
08:0017:00
VrVrijdag
08:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten