Scharlo 12, Alkmaar
Open Saturday: 09:00 - 15:00

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage

Venue reviews

4,9
13 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Zeer prettige deskundige ervaring en Debbie een professional
Fijn ontvangen en goed geholpen. Voetjes zijn weer poezelig zacht!
Mooi resultast
Debbie was top!
great experience!
Show more reviews...

Meet the team

Debbie
Eigenaresse
5.0
6 reviews

About

Lieve (toekomstige) klanten! Mijn naam is Debbie Sterenborg. Met een leeftijd van 31 zeg ik zelf, nog een jonge meid ;). Geboren en getogen in Obdam maar sinds 2018 woonachtig in Alkmaar en sinds 2019 ook werkzaam in Alkmaar in mijn prachtige salon aan het Scharlo. Het werken in mijn salon gecombineerd met het ondernemerschap is echt een passie van mij. Ik hou van mensen. Met mensen kletsen, naar mensen luisteren, ze kunnen helpen. Mensen kunnen verzorgen en kunnen verwennen. Mensen nog mooier maken dan ze al zijn en vooral mensen zich mooier laten voelen. JULLIE ZIJN MIJN PASSIE! Het leuke aan het ondernemerschap is dat alles, jullie hele ervaring, van begin tot eind, door mij wordt gecreëerd. Dat vind ik echt een super toffe uitdaging. Iedere dag, iedere keer en bij ieder nieuw project opnieuw! In de salon werk ik met het merk Salonnepro. Dit is een Nederlands huidverzorgingsmerk met een duidelijk doel; natuurlijke huidverbetering. Zij houden net als ik van dieren. 100% vegan en niet getest op dieren. Verder worden er geen parabenen, siliconen en micro plastics gebruikt in hun producten. Kortom, 100% natuurlijk! Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik en zie ik jullie snel! 💚

Services

Face
Nails
Massage
Hair removal

Portfolio

Amenities

Payment methods
Cash accepted
Debit card accepted

About

Bojoura Beauty
Scharlo 12
Alkmaar

In Alkmaar vind je Bojoura Beauty. In deze beautysalon kun je terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen, manicures, pedicures en massages. In de salon word je professioneel geholpen in een rustgevende en ontspannen sfeer.

Eigenaresse en schoonheidspecialiste Debbie heeft meer dan 10 jaar ervaring en ze vindt een persoonlijke benadering belangrijk: dat merk je gelijk als je de salon binnenkomt. Er wordt echt de tijd genomen om naar jouw wensen te luisteren zodat je een behandeling op maat krijgt. Voor welke treatment je ook gaat, je verlaat de salon tevreden.

MonMonday
Closed
TueTuesday
13:0020:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
13:0020:00
FriFriday
Closed
SatSaturday
09:0015:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue
CND C Shellac
Kueshi

Beauty Salons nearby