Bruna New Look

Beeklaan 231, 2562AG Den Haag
4,5
256 reviews
Beeklaan 231, 2562AG Den Haag

Browse services

All
Hair
Nails
Hair removal
Face

Venue reviews

4,5
256 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik ben niet tevreden over de gevraagde highlight. Bij melding hierover werd er niet naar een juiste oplossing gezocht maar moest ik nogmaals 50 euro betalen bovenop de reeds betaalde €77 voor niet naar wens aangebrachte hightlights. Normaal altijd tevreden maar erg jammer dat we er deze keer niet uit zijn gekomen.
Show venue reply...
Great manicure! Bruna is a very nice and professional manicure
Ben tevreden !
Beste keratinebehandeling, heb ook andere salons geprobeerd maar geen enkele heeft zulk goed resultaat. Bovendien ook super voordelig!
Alweer een tiptop manicure gehad van Bruna
Show more reviews...

Meet the team

Bruna
Hairdresser
4.6
146 reviews

About

Bruna New Look is uw kapper in Den Haag. Bij ons vindt u een team van kappers en schoonheidsspecialisten. Na uw knipbeurt kunt u dus bij ons terecht voor een schoonheidsbehandeling en/of waxbeurt. Zowel vrouwen, mannen als kinderen zijn bij ons welkom om hun haren te laten knippen. Hebt u regelmatig last van kroezig, droog of gebroken haar? Aarzel dan niet om eens te genieten van onze keratine behandeling die uw haar op een natuurlijke wijze weer herstelt.

Services

Hair
Face
Nails
Hair removal

Portfolio

What our customers say about Bruna

Professional6

About

Bruna New Look
Beeklaan 231
2562AG Den Haag

Het kappersteam van Bruna New Look in Den Haag heeft ervaring opgedaan in Brazilië, Londen en Nederland. Samen met de expertise op het gebied van schoonheid en esthetiek zorgt dit voor een verrassend resultaat. Het team blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zodat jij altijd met de nieuwste look kan rondlopen. Ze bieden onder andere de Braziliaanse manicure aan. Deze onderscheidt zich van een normale door het feit dat ze water gebruiken om te reinigen en geen chemicaliën. Verder worden je nagels bij deze manicure gehydrateerd en worden de nagelriemen op een speciale manier verwijderd.

MonMonday
10:0017:00
TueTuesday
10:0017:00
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
10:0017:00
FriFriday
10:0018:00
SatSaturday
10:0018:00
SunSunday
Closed

Hair Salons nearby