Bruna New Look

Beeklaan 231, 2562AG Den Haag
4,3
73 reviews
Beeklaan 231, 2562AG Den Haag

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,3
73 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Bruna is een lieve en enthousiaste vrouw die haar vak verstaat. Ik kom al lang bij haar voor het verven en epileren van mijn wenkbrauwen en een enkele keer ook voor knippen of pedicure. Ze neemt de tijd voor alles en dat is meestal goed, maar als je andere afspraken hebt en zij heeft het druk, vind ik dat minder prettig.
Judith
6 dagen geleden
Atendimento 5 estrelas simpatia excelente,voltarei mais vezes
Fernanda
7 dagen geleden
Bruna is an excellent professional! I had a Brazilian wax and was very satisfied with the service. Also, the hygiene and ambiance were good!
Babi
14 dagen geleden
Ik kom hier nooit meer terug. Ik werd behandeld in een kappersstoel waar overal nog haar op lag met een bad nekkussen. De wax stond eral, gebruikte maar 1 spatel en doopte dit telkens weer terug in de wax. De watjes die er lagen, liet zij vallen op de grond met geknipte haren en gebruikte dit gewoon weer opnieuw... De “epileertang” werd gewoon weer op een ander persoon gebruikt zonder schoon te maken. Het personeel was hiervoor bezig met mani- en pedicure en gebruikte met dezelfde handschoenen bij mij. Verschrikkelijk.
Anoniem
15 dagen geleden
Valentina
15 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Bruna New Look
Beeklaan 231
2562AG Den Haag

Het kappersteam van Bruna New Look in Den Haag heeft ervaring opgedaan in Brazilië, Londen en Nederland. Samen met de expertise op het gebied van schoonheid en esthetiek zorgt dit voor een verrassend resultaat. Het team blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zodat jij altijd met de nieuwste look kan rondlopen. Ze bieden onder andere de Braziliaanse manicure aan. Deze onderscheidt zich van een normale door het feit dat ze water gebruiken om te reinigen en geen chemicaliën. Verder worden je nagels bij deze manicure gehydrateerd en worden de nagelriemen op een speciale manier verwijderd.

Maandag
10:0017:00
Dinsdag
10:0017:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0017:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt