Bruna New Look

4,6
705 reviews
Beeklaan 231, Den Haag, 2562AG
Open Morgen: 13:00 - 17:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,6
705 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Bruna was very friendly and professional.
Top kapster doet precies wat je wilt en neemt de tijd
she did exactly what I was expecting. Good professional and super friendly
Goed en attent geholpen!
Bruna was knowledgeable and showed her expertise in correcting the yellow and orange I had from my previous colour. She gave me lovely highlights and kept checking my hair to see that there was no damage. She offered after care advice on shampoos and conditioners to use as I don’t live in Hague! If you are in Den Hague please visit her for colour, hairstyles and even nails
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

Ik ben afgestudeerd in manicure en pedicure in Brazilië aan de Cenac-school, ik heb meer dan 10 jaar ervaring in het gebied, ik ben erg gepassioneerd over het nagelverzorgingsgebied. Mijn manicurestijl en Braziliaanse mode,We verwijderen de nagelriemen van de vingers, en we zorgen voor anderen zoals, exfoliëren, fixeren van de nagel, verwijderen eelt en hydrateren

Behandelingen

Haar
Nagels

Portfolio

Over

Bruna New Look is uw kapper in Den Haag. Bij ons vindt u een team van kappers en schoonheidsspecialisten. Na uw knipbeurt kunt u dus bij ons terecht voor een schoonheidsbehandeling en/of waxbeurt. Zowel vrouwen, mannen als kinderen zijn bij ons welkom om hun haren te laten knippen. Hebt u regelmatig last van kroezig, droog of gebroken haar? Aarzel dan niet om eens te genieten van onze keratine behandeling die uw haar op een natuurlijke wijze weer herstelt.

Behandelingen

Haar
Nagels
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Bruna

Professioneel37
Vriendelijk27
Getalenteerd26
Vakkundig16

Over

Bruna New Look
Beeklaan 231
2562AG Den Haag

Het kappersteam van Bruna New Look in Den Haag heeft ervaring opgedaan in Brazilië, Londen en Nederland. Samen met de expertise op het gebied van schoonheid en esthetiek zorgt dit voor een verrassend resultaat. Het team blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zodat jij altijd met de nieuwste look kan rondlopen. Ze bieden onder andere de Braziliaanse manicure aan. Deze onderscheidt zich van een normale door het feit dat ze water gebruiken om te reinigen en geen chemicaliën. Verder worden je nagels bij deze manicure gehydrateerd en worden de nagelriemen op een speciale manier verwijderd.

MaMaandag
13:0017:00
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Bruna New Look

Bruna New Look is geopend maandag van 13:00 tot 17:00, dinsdag, donderdag van 10:00 tot 17:00, woensdag en vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 18:00. De salon is gesloten zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Bruna New Look zijn: Mannen knippen, Gezicht threaden en Vrouwen knippen
De populairste behandeling, Mannen knippen, heeft een gemiddelde prijs van € 19,10.
Bij Bruna New Look kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Kappers in de buurt