Bruna New Look

4,6
391 reviews
Beeklaan 231, Den Haag, 2562AG

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht

Ons werk

Reviews

4,6
391 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben tevreden over het knippen en het resultaat. Verder is Bruna vriendelijk. Wat ik minder vind is dat de prijzen niet vaststaan en ik 10 euro moest bijbetalen voor droogföhnen. Als je eenmaal zit zeg je daar geen nee tegen als je anders met nat haar naar buiten moet. Het is transparanter om op de website of in de prijs te vermelden dat föhnen 10 euro extra kost ipv te onderhandelen. Ze had ook 40 euro ingetypt terwijl ik die al vooraf betaald had. Ik hoop dat dit echt een foutje was...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Bruna
Hairdresser
4.7
226 reviews

Over

Bruna New Look is uw kapper in Den Haag. Bij ons vindt u een team van kappers en schoonheidsspecialisten. Na uw knipbeurt kunt u dus bij ons terecht voor een schoonheidsbehandeling en/of waxbeurt. Zowel vrouwen, mannen als kinderen zijn bij ons welkom om hun haren te laten knippen. Hebt u regelmatig last van kroezig, droog of gebroken haar? Aarzel dan niet om eens te genieten van onze keratine behandeling die uw haar op een natuurlijke wijze weer herstelt.

Behandelingen

Haar
Nagels
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Bruna

Professioneel21
Vriendelijk11
Getalenteerd9
Efficiënt 6

Over

Bruna New Look
Beeklaan 231
2562AG Den Haag

Het kappersteam van Bruna New Look in Den Haag heeft ervaring opgedaan in Brazilië, Londen en Nederland. Samen met de expertise op het gebied van schoonheid en esthetiek zorgt dit voor een verrassend resultaat. Het team blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zodat jij altijd met de nieuwste look kan rondlopen. Ze bieden onder andere de Braziliaanse manicure aan. Deze onderscheidt zich van een normale door het feit dat ze water gebruiken om te reinigen en geen chemicaliën. Verder worden je nagels bij deze manicure gehydrateerd en worden de nagelriemen op een speciale manier verwijderd.

MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt