C-Beauty

4,6
286 reviews
Walenburgerplein 174, Rotterdam
Open Today: 10:30 - 17:00

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage

Venue reviews

4,6
286 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik kon op korte termijn een afspraak boeken dat was positief. De behandeling was aangenaam en professioneel. Het eindresultaat was buitengewoon tevredenstellend. Ik heb al een aantal behandelingen bij verschillende salons uitgeprobeerd. Deze was ongetwijfeld een van de betere.
Een hele fijne, gezellige en ontspannen behandeling gehad van Lakita. Ik kijk uit naar de volgende keer in juni!
Tevreden en kom terug en beveel je aan in mijn netwerk.
Show more reviews...

Meet the team

Cathelijn
eigenaresse
5.0
40 reviews

About

Mijn naam is Cathelijn en sinds 2008 heb ik mijn salon C-beauty gelegen in Rotterdam Noord/Blijdorp. Nog steeds werk ik met veel liefde en passie en volg ik regelmatig trainingen om mijzelf te blijven ontwikkelen in dit vak. Uw huid is een kostbaar bezit die het beste verdient! In mijn salon doe ik er alles aan om te kunnen voldoen aan uw wensen en bespreken we samen welke behandeling het meest geschikt is. Het kan zijn dat mijn eigen agenda volgeboekt is, in dat geval bent u in goede handen bij mijn vakkundige collega Lakita.

Services

Face
Nails
Massage
Hair removal

What our customers say about Cathelijn

Experienced7
Lakita
4.9
14 reviews

About

Mijn naam is Lakita Nieuwendaal en afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste. Mijn passie voor dit vak is ontstaan doordat ik altijd geinteresseerd was in de huid en alles wat daarbij komt kijken. Ik vind het leuk om mensen het stukje ontspanning en persoonlijke aandacht te geven en daarnaast de huid te kunnen verzorgen of verbeteren. Inmiddels volg ik de studie huidtherapie aan de Haagse Hoge school om mezelf te ontwikkelen tot een nog betere huidspecialiste. Heeft u vragen of interesse in een afspraak neem dan graag contact met mij op via telefoonnummer: 0618662563 of boek uw afspraak via de website www.c-beauty.nl. u wordt dan doorgelinkt naar Treatwell waar u uw afspraak in kan boeken. Tot ziens! Vriendelijke groet, Lakita

Services

Face
Hair removal

About

C-Beauty
Walenburgerplein 174
Rotterdam

C Beauty is een schoonheidssalon in Rotterdam voor huidverbetering, huidverzorging en ontspanning. Maar ook voor definitief ontharen, pedicure en andere diverse behandelingen kunt u hier terecht. Geef je over aan de professionele en intensieve huidverbeterende behandelingen en ervaar de ontspannen en gemoedelijke sfeer waarin je je meteen op je gemak voelt.

Het dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Nabij achterzijde Rotterdam Centraal Station in de mooie wijk Blijdorp.

Het Team:
Cathelijn is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en heeft sinds 2008 haar eigen schoonheidssalon en sinds kort heeft ze ondersteuning van twee vakkundige collega's.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Ontspannen en gemoedelijk.
  • Gespecialiseerd in: Huidverbetering, huidverzorging en ontspanning.
  • De extra's: Zowel mannen als vrouwen en jong en oud zijn van harte welkom.
MonMonday
11:3018:00
TueTuesday
Closed
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
10:0018:00
FriFriday
10:0018:00
SatSaturday
10:3017:00
SunSunday
Closed

Skin Clinics nearby