C-Beauty

4,6
291 reviews
Walenburgerplein 174, Rotterdam
Woensdag open: 10:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,6
291 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Mijn eerste keer in deze salon en mijn ervaring was heel positief. De salon heeft een prettige sfeer, ontvangst is zeer vriendelijk en de behandeling zeer zorgvuldig uitgevoerd.Ik kom zeker terug
Vriendelijk, goede adviezen over de huid. Was echter niet goed op de hoogte van de geboekte behandelingen. Dat kan natuurlijk. Wel jammer dat met het harsen maar drie kwart van m'n bovenlip was meegenomen.
Dit is zo’n fijne salon! Prettige sfeer, kundige medewerkers, het is gewoon plezierig om er te zijn. En mijn wenkbrauwen zijn mooi geëpileerd.
Eerste keer bij C-Beauty en voelde me fijn en op m’n gemak. Ze zijn aardig en attent en doen het goed.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Cathelijn
eigenaresse
5.0
41 reviews

Over

Mijn naam is Cathelijn en sinds 2008 heb ik mijn salon C-beauty gelegen in Rotterdam Noord/Blijdorp. Nog steeds werk ik met veel liefde en passie en volg ik regelmatig trainingen om mijzelf te blijven ontwikkelen in dit vak. Uw huid is een kostbaar bezit die het beste verdient! In mijn salon doe ik er alles aan om te kunnen voldoen aan uw wensen en bespreken we samen welke behandeling het meest geschikt is. Het kan zijn dat mijn eigen agenda volgeboekt is, in dat geval bent u in goede handen bij mijn vakkundige collega Lakita.

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Cathelijn

Ervaren7
Lakita
4.8
17 reviews

Over

Mijn naam is Lakita Nieuwendaal en afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste. Mijn passie voor dit vak is ontstaan doordat ik altijd geinteresseerd was in de huid en alles wat daarbij komt kijken. Ik vind het leuk om mensen het stukje ontspanning en persoonlijke aandacht te geven en daarnaast de huid te kunnen verzorgen of verbeteren. Inmiddels volg ik de studie huidtherapie aan de Haagse Hoge school om mezelf te ontwikkelen tot een nog betere huidspecialiste. Heeft u vragen of interesse in een afspraak neem dan graag contact met mij op via telefoonnummer: 0618662563 of boek uw afspraak via de website www.c-beauty.nl. u wordt dan doorgelinkt naar Treatwell waar u uw afspraak in kan boeken. Tot ziens! Vriendelijke groet, Lakita

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Over

C-Beauty
Walenburgerplein 174
Rotterdam

C Beauty is een schoonheidssalon in Rotterdam voor huidverbetering, huidverzorging en ontspanning. Maar ook voor definitief ontharen, pedicure en andere diverse behandelingen kunt u hier terecht. Geef je over aan de professionele en intensieve huidverbeterende behandelingen en ervaar de ontspannen en gemoedelijke sfeer waarin je je meteen op je gemak voelt.

Het dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Nabij achterzijde Rotterdam Centraal Station in de mooie wijk Blijdorp.

Het Team:
Cathelijn is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en heeft sinds 2008 haar eigen schoonheidssalon en sinds kort heeft ze ondersteuning van twee vakkundige collega's.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Ontspannen en gemoedelijk.
  • Gespecialiseerd in: Huidverbetering, huidverzorging en ontspanning.
  • De extra's: Zowel mannen als vrouwen en jong en oud zijn van harte welkom.
MaMaandag
11:3018:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:3017:00
ZoZondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt