C-Beauty

Walenburgerweg 6 a2hoog, 3033AA Rotterdam
4,6
173 reviews
Walenburgerweg 6 a2hoog, 3033AA Rotterdam

Reviews

4,6
173 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Goede sfeer, warme verwelkoming. Muziek staat precies goed; niet te hard, niet te zacht. Producten die waren gebruikt, waren goed. Erg tevreden met deze ervaring!
Kayan
5 dagen geleden
Ontspannen, vertroeteld en voelde me zeer welkom. M'n handen waren na de behandeling fluweelzacht en nu nog steeds :)
Lenne
11 dagen geleden
Fijne kennismaking met Cathelijn en C-Beauty! Ik had de Tyro relax behandeling: een combinatie van massage en facial,die ik niet vaak ben tegenkomen en voor mij de ultieme combi. Volledige bovenrug massage die erg ontspannen was. De facial was ook uitgebreid en erg prettig, de producten voelden fijn en roken lekker. De "relaxte" natuurmuziek had voor mij niet gehoeven, liever op de achtergrond rustig de radio o.i.d. De muziek stond ook iets te dichtbij en blies iets te veel in m'n rechteroor. De stoommachine werkte ook niet helemaal naar behoren en voelde daardoor iets minder prettig aan. Al met al een positieve ervaring!
Sissy
12 dagen geleden
Top
Simone
18 dagen geleden
Mieke
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

C-Beauty
Walenburgerweg 6 a2hoog
3033AA Rotterdam

C Beauty is een schoonheidssalon voor huidverbetering, huidverzorging en ontspanning. Cathelijn is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft sinds 2008 haar eigen schoonheidssalon nabij achterzijde Centraal Station. Zowel mannen als vrouwen en jong en oud zijn van harte welkom. Geef je over aan de professionele en intensieve huidverbeterende behandelingen en ervaar de ontspannen en gemoedelijke sfeer waarin je je meteen op je gemak voelt.

Maandag
10:0019:30
Dinsdag
09:3019:00
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
09:3018:30
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt