Chinese Gezondheidspraktijk Westerpark

4,1
119 reviews
Van Hallstraat 21A, Amsterdam, 1051GW

Browse services

All
Nails
Massage
Body

Venue reviews

4,1
119 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Zeer vriendelijke mensen! Ze spreken de taal niet goed, maar veel communicatie was er niet nodig. De massage was heerlijk en goed, evenals de pedicure. Ze zorgde goed voor me; zo vroeg ze regelmatig of de druk goed was en of ik het niet koud had. De sfeer is niet perse super, maar daar kom ik biet voor; het doel was ontspanning en dat is zeker gelukt!! Prijs kwaliteit verhouding is goed.
Great massage!! I strongly recommend.
Deep tissue. Great environment, professional and I am very happy with it. Definitely recommend!
Ik had een ontspanningsmassage besteld, toen ik na de behandeling weer buiten liep voelden m’n nek, schouders en rug beter dan ervoor maar ontspannen zou ik de massage niet willen noemen. Er zat blijkbaar veel vast en dat is stevig onder handen genomen. De dame die me behandelde spreekt niet zo goed Nederlands, daardoor had ik het idee dat er wat info verloren ging bv over m’n blessure.
Show more reviews...

Meet the team

Hreen
4.3
82 reviews

Services

Body
Nails
Massage

About

Chinese Gezondheidspraktijk Westerpark
Van Hallstraat 21A
1051GW Amsterdam

In de Van Hallstraat vind je Chinese Gezondheidspraktijk Westerpark. Je kunt hier terecht voor massages en therapieën, gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde. Denk aan een Tuina-massage, voetreflexologie, acupunctuur of cupping. Uiteraard kun je ook genieten van ontspannende lichaamsmassages of zelfs een pedicure met of zonder voetreflexmassage. De salon, gelegen aan het mooie Westerpark, is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Hreen en haar team ontvangen je graag in een ontspannen sfeer, waarna je zal genieten van een top behandeling!

MonMonday
11:0021:00
TueTuesday
11:0021:00
WedWednesday
11:0021:00
ThuThursday
11:0021:00
FriFriday
11:0021:00
SatSaturday
11:0021:00
SunSunday
11:0021:00

Massage & Therapy Centres nearby