Chinese Gezondheidspraktijk Westerpark

4,1
174 reviews
Van Hallstraat 21A, Amsterdam, 1051GW
Open Today: 10:00 - 21:00

Browse services

All
Nails
Massage
Body

Venue reviews

4,1
174 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Hreen heeft n.a.v. mijn voorgaande review contact opgenomen en aangeboden een nieuwe behandeling te geven. De eerdere behandeling was uitgevoerd door een collega en niet bevallen. Wat mij betreft heeft Hreen daarmee een zeer professionele en oprechte houding getoond en mij bovendien alsnog de behandeling gegeven die ik verwacht bij Chinese deep tissue massage. Mijn compliment voor haar inzet en haar praktijk!
Ik heb veel en lange ervaring met tuina massage. Opgedaan in omgeving Den Haag. Opzoek naar een alternatief in Amsterdam maar hier niet gevonden. Behandelaar is nogal nors en komt gehaast over. Het laatste kwartier van de 60 min. werd er steeds naar de klok gekeken, de behandeling had niet een prettige opbouw en leek van de hak op de tak. aan het einde kwam er een andere vrouw de behandeling overnemen, maar die verdween na vijf minuten weer. Geen idee wat er waarom dit gebeurde.
Bij binnenkomst viel de masseuse me aan omdat ik via Treatwell en niet via de salon zelf had geboekt. Vervolgens kreeg ik een buitengewoon hardhandige massage op mijn hoofd en schouders (terwijl het een full body massage moest zijn), waar de dame pas vanaf week toen ik haar erop wees. Mijn verzoek werd met stilte beantwoord. Gedurende massage nam de dame ook nog haar telefoon op om op speaker met haar collega te praten. De massage heeft me helaas meer stress dan ontspanning opgeleverd.
Show more reviews...

Meet the team

Hreen
4.2
124 reviews

Services

Body
Nails
Massage

What our customers say about Hreen

Skilled7
Experienced6
Friendly5
Knowledgeable5

About

Chinese Gezondheidspraktijk Westerpark
Van Hallstraat 21A
1051GW Amsterdam

In de Van Hallstraat vind je Chinese Gezondheidspraktijk Westerpark. Je kunt hier terecht voor massages en therapieën, gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde. Denk aan een Tuina-massage, voetreflexologie, acupunctuur of cupping. Uiteraard kun je ook genieten van ontspannende lichaamsmassages of zelfs een pedicure met of zonder voetreflexmassage. De salon, gelegen aan het mooie Westerpark, is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Hreen en haar team ontvangen je graag in een ontspannen sfeer, waarna je zal genieten van een top behandeling!

MonMonday
10:0021:00
TueTuesday
10:0021:00
WedWednesday
10:0021:00
ThuThursday
10:0021:00
FriFriday
10:0021:00
SatSaturday
11:0021:00
SunSunday
11:0021:00

Massage & Therapy Centres nearby