Chinese Gezondheidspraktijk Westerpark

4,1
181 reviews
Van Hallstraat 21A, Amsterdam, 1051GW
Vandaag open: 10:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Massage
Lichaam

Reviews

4,1
181 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De eigenaresse doet de massages niet zelf. Er wordt niet gevraagd waar je last van hebt en wat je wel en niet prettig vindt. De masseuse deed denk ik wel haar best en was op zich aardig, maar ik vond de massage veel te intiem. Ze gaan heel laag op je rug en heel hoog op je benen (liezen). Ik had daar misschien wat van moeten zeggen, maar ik kon overall niet echt ontspannen. Het licht is ook nogal TL en het laken voelde niet heel schoon... Het is een betaalbare salon, maar niet heel fijn vond ik.
De massage was prima, maar ik vind het toch echt van een andere kwaliteit dan veel andere salons.. Ik ben nu een paar keer hier geweest, omdat het dichtbij is en iets goedkoper dan andere salons, maar ik ga denk ik niet meer terug. Deze vrouw deed echt wel haar best, maar ik kan het niet ontspannen noemen. Het was koud, ik was amper bedekt en er werd m.i. teveel tijd aan de verkeerde plekken besteed. Ik heb wel aangegeven waar de pijn zat, maar die had ik nogsteeds toen ik wegging helaas..
Vriendelijk en kundig!
Super goed met veel ervaring. Spieren die muurvast zitten krijgt zij aardig los. Al doet het wel iets pijnlijk en beurs, maar door dit gaat het juist steeds beter. Top!
Hreen heeft n.a.v. mijn voorgaande review contact opgenomen en aangeboden een nieuwe behandeling te geven. De eerdere behandeling was uitgevoerd door een collega en niet bevallen. Wat mij betreft heeft Hreen daarmee een zeer professionele en oprechte houding getoond en mij bovendien alsnog de behandeling gegeven die ik verwacht bij Chinese deep tissue massage. Mijn compliment voor haar inzet en haar praktijk!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Hreen
4.2
128 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam

Wat onze klanten zeggen over Hreen

Vakkundig7
Ervaren6
Vriendelijk5
Deskundig5

Over

Chinese Gezondheidspraktijk Westerpark
Van Hallstraat 21A
1051GW Amsterdam

In de Van Hallstraat vind je Chinese Gezondheidspraktijk Westerpark. Je kunt hier terecht voor massages en therapieën, gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde. Denk aan een Tuina-massage, voetreflexologie, acupunctuur of cupping. Uiteraard kun je ook genieten van ontspannende lichaamsmassages of zelfs een pedicure met of zonder voetreflexmassage. De salon, gelegen aan het mooie Westerpark, is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Hreen en haar team ontvangen je graag in een ontspannen sfeer, waarna je zal genieten van een top behandeling!

MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
11:0021:00
ZoZondag
11:0021:00

Massagesalons in de buurt