Cityspa

Czaar Peterstraat 2G, 1018PR Amsterdam
4,3
26 reviews
Czaar Peterstraat 2G, 1018PR Amsterdam
Off peak

Browse services

All
Hair removal
Face
Body

Venue reviews

4,3
26 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Nou ik kan mijn behandeling niet beoordelen, aangezien ik deze ook niet heb gehad. Ik was een paar meter verwijderd van de salon nadat ik werd gebeld door de eigenaresse die mij vertelde dat ik niet behandeld zou kunnen worden, omdat zij al iemand anders had staan in haar agenda. Ik heb haar verteld dat ik al een uur aan parkeergeld heb betaald waarop zei antwoordde met: “je zou een kop koffie kunnen drinken bij lavazza zodat je een uitrij kaart krijgt”. Dit is toch echt te gek voor woorden. 5 minuten van tevoren bellen is toch wel heel slordig.
Anonymous
22 days ago
Show venue reply...
Angelique
a month ago
Prima behandeling.
Anonymous
a month ago
Super behandeling, ik voel me lekker verfrist.
Anonymous
2 months ago
Huid werd beoordeeld en gezichtsbehandeling werd daarop afgestemd. Fijne salon en professionele behandeling met gewenst resultaat.
Mariska Venema
2 months ago
Show more reviews...

About

Cityspa
Czaar Peterstraat 2G
1018PR Amsterdam

Verwen jezelf bij de fijne Cityspa aan de Czaar Peterstraat. Hier draait het niet alleen om schoonheid maar ook om wellness. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt en dat kan met alle verzorging die ze je hier bieden. Er wordt, geheel volgens de laatste trends, gewerkt met natuurlijke producten van onder andere Dermalogica. Eigenaresse Netty heeft zich toegelegd op huidverbetering en wellness en daarnaast diverse massageopleidingen gedaan. Naast de algemene gezichtsbehandelingen, massages, make-up, manicure en pedicure kun je hier terecht voor huidverjonging, huidverbetering en contourverbetering. So let's get in shape the natural way.

Let op: Cityspa behandelt enkel vrouwen en je vindt Cityspa in Cosmo Hairstylingsalon.

MonMonday
13:0017:45
TueTuesday
13:0021:00
WedWednesday
13:0017:00
ThuThursday
13:0021:00
FriFriday
10:0017:45
SatSaturday
10:0018:00
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby