Cleopatra Beauty Center

Jan van Galenstraat 206A, 1056CK Amsterdam
Jan van Galenstraat 206A, 1056CK Amsterdam
Off peak and last minute

Browse services

All
Hair
Face
Medical & Dental

Venue reviews

Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

RatingFilter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Behandel locatie Was niet geheel schoon, ambiance viel tegen. Personeel wel uiterst professioneel en vriendelijk
Niet echt een sfeervolle salon, niet brandschoon en niet mega klantvriendelijk. Ik heb er twee uur gezeten maar niemand heeft me iets te drinken aangeboden, of iets te lezen toen er voor meer dan een half uur een warmte kap op m’n hoofd werd gezet. Voor de 200 euro die ik er heb uitgegeven, mag je dat volgens mij wel verwachten. Er werden geen tijdsindicaties gegeven bij alles, waardoor ik elke keer maar moest zien hoe lang ik moest wachten of wanneer het klaar zou zijn. Daniella is heel aardig, maar vind het moeilijk om echt een gesprekje aan te gaan met haar klant als ze deze niet kent, kan ook de taal barrière zijn, ze spreekt nauwelijks Nederlands en een beetje Engels. Ik heb me een extra behandeling aan laten praten voor beschadigd haar, ze noemden het haarbotox. na de behandeling werd mijn haar eerst stijl gestoomd met een hete föhn en borstel, en daarna nog met een stijltang volledig gestijld. Ik ben geen kapper, maar volgens mij moet je hitte eigenlijk zo veel mogelijk vermijden bij je haar om het gezond te houden? Er werd me ook niet gevraagd of ik wel van een sluik stijl kapsel houd/hoe ik het wilde dragen. Moet nog zien of de behandeling meer goed of juist kwaad heeft gedaan. Het voelt nu fantastisch glad, maar dat zegt niet per se iets over of het de prijs waard was, dat effect kan ik thuis ook krijgen met stijltang. Aan het einde hoorde ik dat de behandeling geen zin heeft zonder een shampoo en conditiner er bij aan te schaffen, dus of ik die er ook nog even bij wilde doen.
...
Een halfuur te laat kwam de kapster binnen, geen excuus hiervoor gegeven. Kortaf qua communicatie, taalbarriere, sprak niet goed Nederlands waardoor de communicatie ook wat stroef verliep. Wel goed geknipt, vroeg ook steeds wat eraf mocht. Helemaal in de Krul geföhnd zonder te vragen, dat was wat minder, resultaat van de knipbeurt daarom later thuis zonder krullen pas kunnen zien.
Vriendelijke medewerkers, mijn haar is snel en mooi gefohnd.
Show more reviews...

Meet the team

HS
hair
3.8
16 reviews

Services

Hair
Face
FE
Face&

Services

Face
CT
cleo
4.0
21 reviews

Services

Hair
Face
Medical & Dental
O
Ozlem

Services

Hair
Face

About

Cleopatra Beauty Center
Jan van Galenstraat 206A
1056CK Amsterdam

Bij Cleopatra Beauty Center aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam kun je terecht voor een goede knip- of föhnbeurt of haarextensions.

Het team van Cleopatra Beauty Center bestaat uit ervaren beauty experts met veel passie voor het vak. Er hangt een ontspannen sfeer in de salon waardoor je echt even tot rust komt. Tevens kun je bij deze beautysalon terecht om je volledige lichaam te laten harsen, het epileren en modelleren van je wenkbrauwen, wimperextensions of het verven van je wimpers en wenkbrauwen. Ga voor een subtiele look of een wat meer uitgesproken look en straal.

MonMonday
10:0018:00
TueTuesday
Closed
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
10:0018:00
FriFriday
10:0018:00
SatSaturday
10:0018:00
SunSunday
11:0018:00

Beauty Salons nearby