Cleopatra Beauty Center

Jan van Galenstraat 206A, 1056CK Amsterdam
4,2
4 reviews
Jan van Galenstraat 206A, 1056CK Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Gezicht

Reviews

4,2
4 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Mooi geknipt, aardig personeel! Kom zeker terug
Rosalie Scholtes
7 dagen geleden
Ik had een afspraak ingepland om mijn wenkbrauw te laten verven ze hadden ook gelijk plek om mijn haar te knippen en fohnen en mijn onderbenen te waxen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Zeker aan te raden!
Iris
11 dagen geleden
Cleopatra beauty center dankjewel voor mijn prachtige wenkbrauwen ben zeer te vreden en kom zeker terug. gezellige team en zeer snelle service ik raad het iedereen aan. top meiden dank jullie wel
Anoniem
14 dagen geleden
De meest slechte ervaring bij een schoonheidssalon. Ze hadden de afspraak niet ontvangen via mail, dus moest een uur wachten terwijl klanten zonder afspraak binnenliepen en meteen werden geholpen. Mijn 1 op 1 wimpers waren uiteindelijk 15 op 1 met waarschijnlijk crazy glue die dezelfde dag witte residu had. De wimperspecialist spreekt slecht Nederlands en verstaat het ook slecht, dus jouw wensen kan ze niet meenemen in haar werk. Ik vroeg dat het natuurlijk werd geplaatst maar liep weg met ogen als dennenbomen. Een klant die voor mij daar was, moest begeleid worden alsof ze blind was en een andere die wimpers verwijderde raakte in paniek omdat haar ogen ontzettend brandden. Ik lag de hele tijd met een gespannen blaas en vroeg na mijn behandeling naar de WC te gaan. De details laat ik achterwege, maar het was heel smerig in en bij de WC. Ik ging de volgende dag terug voor een restitutie. De manager was zakelijk en correct en een andere medewerker was heel vriendelijk terwijl een andere heel brutaal wijs probeerde te maken dat ze zouden korten nagaan of ik een restitutie kon krijgen. Ze boden mij andere behandelingen aan of het verwijderen en opnieuw aanbrengen van wimpersom het goed te maken, maar ik durfde niks meer daar te doen. Ik heb de wimpers daarna meteen laten verwijderen bij een iemand die wel gespecialiseerd was, maar was bijna al Mn eigen wimpers kwijt door die lijm die ze hadden gebruikt.
Anoniem
één jaar geleden

Over

Cleopatra Beauty Center
Jan van Galenstraat 206A
1056CK Amsterdam

Bij Cleopatra Beauty Center aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam kun je terecht voor een goede knip- of föhnbeurt. Daarnaast kun je bij deze beautysalon terecht om je volledige lichaam te laten harsen, het epileren en modelleren van je wenkbrauwen, wimperextensions of het verven van je wimpers en wenkbrauwen. Ga voor een subtiele look of een wat meer uitgesproken look en straal.

MaMaandag
10:0019:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
10:0019:00
ZoZondag
11:0018:00

Schoonheidssalons in de buurt