Reviews

4,5
105 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Annelies Ypma
8 dagen geleden
Eerste keer dat ik een gezichtsbehandeling heb laten doen, ik heb de behandeling zeker als professioneel ervaren en voelde me erg op mijn gemak! De schoonheidsspecialiste heeft me nuttige advies gegeven wat betreft mijn huidverzorging! Ik ben daarnaast heel tevreden met het resultaat, mijn huid ziet er een stuk beter uit. Mocht een tweede behandeling nodig zijn voor een mooier resultaat, ga ik zeker terug!
Geertje van Steensel
één maand geleden
aanrader!
Dorota Jaronska
2 maanden geleden
Mijn teen nagels waren niet mooi! Dit heb ik pas thuis gezien! Ik moest ergens anders weer 20 euro betalen voor vijlen, lakken en knippen! Daar heb ik ook verteld dat ik paar dagen geleden bij jullie was voor pedicure! Als ik mijn geld trg kan vragen, zou ik het gewoon doen! Ik heb voor niks betaald! Ik kon wel goed met de mevrouw kletsen, maar ik kom daar voor de service maar dat is niks! Ik kom niet meer trg!
melinda berkes
2 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Mylene Keijzer
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Beauty Field
Jan Tooropstraat 485
1061AE Amsterdam

Beautyfield is een moderne salon in Amsterdam West. Naast behandelingen als zuurstoftherapie en suikerontharing is vooral de facelift zonder naalden populair. Het team heeft al jaren ervaring opgedaan als huidspecialiste en staat garant voor het uitvoeren van behandelingen volgens de meest innovatieve technieken. Laat je lekker verwennen en kies uit het brede aanbod van behandelingen. Beautyfield is aangesloten bij ANBOS. Tevens is Beautyfield ook een erkend leerbedrijf. Studenten kunnen altijd een vrijblijvende mail naar ons sturen.

Maandag
10:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt