Mauritskade 65, Den Haag
Open Today: 10:00 - 18:00

Browse services

All
Hair removal
Face
Body
Medical & Dental

Venue reviews

5,0
217 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Aangezien er geen 10 sterren bestaat.. doe ik het maar zo ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.. dit spreekt geloof ik voor zich wat ik van de kliniek en de huidtherapeuten vind!
Door de behandelingen van Mesotherapie is mijn haar veel dikker en heb minder haaruitval. Ik ben hier erg blij mee, zeker aan te raden. Kliniek is altijd super schoon vooral nu met Corona extra belangrijk.
Raman is a good skin therapist with experience. My skin looks after every treatment better and better. Thanks cosmedical.
The pregnancy facial was so good. thank you Raman
Inmiddels een aantal acne behandelingen gehad met thuisproducten duidelijk verschil met hoe het eerst was. Ik was erg onzeker over mijn huid maar nu voel ik mij zo goed dankzij cosmedical! dankjewel en raad het zeker aan
Show more reviews...

Meet the team

Raman
5.0
188 reviews

Services

Body
Face
Hair removal
Medical & Dental

Portfolio

What our customers say about Raman

Professional30
Skilled27
Knowledgeable15
Experienced14

About

Cosmedical Skin Clinic
Mauritskade 65
Den Haag

In Den Haag vind je huid kliniek Cosmedical Skin Clinic. Je kunt hier terecht voor onder andere huidverbeterende behandelingen zoals eenacnebehandeling, pigmentbehandeling, anti-aging, laser behandeling en microneedling.

Eigenaresse Raman heeft meer dan 5 jaar ervaring en een passie voor haar vak. Ze heeft de juiste dosis kennis om jou te helpen met het bereiken van jouw droomhuid. Door continu bijscholingen en trainingen te volgen blijft zij up to date met alle nieuwste technologieën en ontwikkelingen binnen de cosmetische wereld. Voor de behandeling wordt er naar de huid gekeken door middel van een huidanalyseapparaat. Hierdoor krijgt de kliniek een beter beeld van de huidaandoening en kunnen zij een eerlijk advies geven. Er wordt in de kliniek gewerkt met producten van het merk Mesoestetic.

MonMonday
10:0018:00
TueTuesday
10:0018:00
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
10:0018:00
FriFriday
10:0018:00
SatSaturday
10:0017:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue
Casmara
Mesoestetic
Venue awards
Top Rated 2021Top Rated 2020

Skin Clinics nearby