Mauritskade 65, Den Haag
Morgen open: 10:00 - 17:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

5,0
219 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Het was een pijnlijke behandeling maar mijn huid is zo goed schoongemaakt en ze heeft mij heel goed geholpen en gerustgesteld;) leuke dame, vaste klant!
Dermapen behandeling gehad voor acne litteken. Het was gevoelig alleen Raman was zo lief en geduldig met mij. Zie echt verschil ook met mijn huid!
Aangezien er geen 10 sterren bestaat.. doe ik het maar zo ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.. dit spreekt geloof ik voor zich wat ik van de kliniek en de huidtherapeuten vind!
Door de behandelingen van Mesotherapie is mijn haar veel dikker en heb minder haaruitval. Ik ben hier erg blij mee, zeker aan te raden. Kliniek is altijd super schoon vooral nu met Corona extra belangrijk.
Raman is a good skin therapist with experience. My skin looks after every treatment better and better. Thanks cosmedical.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Raman
5.0
190 reviews

Behandelingen

Lichaam
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Raman

Professioneel30
Vakkundig28
Deskundig16
Ervaren14

Over

Cosmedical Skin Clinic
Mauritskade 65
Den Haag

In Den Haag vind je huid kliniek Cosmedical Skin Clinic. Je kunt hier terecht voor onder andere huidverbeterende behandelingen zoals eenacnebehandeling, pigmentbehandeling, anti-aging, laser behandeling en microneedling.

Eigenaresse Raman heeft meer dan 5 jaar ervaring en een passie voor haar vak. Ze heeft de juiste dosis kennis om jou te helpen met het bereiken van jouw droomhuid. Door continu bijscholingen en trainingen te volgen blijft zij up to date met alle nieuwste technologieën en ontwikkelingen binnen de cosmetische wereld. Voor de behandeling wordt er naar de huid gekeken door middel van een huidanalyseapparaat. Hierdoor krijgt de kliniek een beter beeld van de huidaandoening en kunnen zij een eerlijk advies geven. Er wordt in de kliniek gewerkt met producten van het merk Mesoestetic.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Casmara
Mesoestetic
Salonawards
Top Rated 2021Top Rated 2020

Huidklinieken in de buurt