Cosmedical Skin Clinic

Mauritskade 65, Den Haag
Mauritskade 65, Den Haag
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Lichaam

Ons werk

Reviews

Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

BeoordelingFilter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Raman is een zeer vriendelijke en getalenteerde dame. Haar werk is haar passie en dan merk je direct. Ze gaat heel voorzichtig te werk, legt vooraf uit wat de handeling inhoudt en hoe het aan zal voelen. De producten die je na de behandeling dient te gebruiken zijn uit voorraad leverbaar, dus dat is ook een zorg minder. Daarnaast krijg je een persoonlijke begeleiding en advies over hoe deze producten te gebruiken. Al met al zeer aan te raden!
Zij helpt je graag je keuze te maken als je niet weet. Zij legt goed uit wat belangrijk is en zal naar je huid kijken wat het beste past bij jou. Erg vriendelijk en zeker professioneel.
Ik ben bij Raman voor de derde keer geweest, ik kreeg vanaf de eerste keer dat ik bij haar was al complimentjes over mn gezicht. Ik ben super blij ermee met alle treatments, ze weet wat je gezicht nodig heeft en welke treatment het beste is voor je huid.
Het was een positieve ervaring! Na 2 dagen zag ik meteen het verschil, ook thuis heb ik de producten die werden geadviseerd aangeschaft. Heel erg bedankt! <3
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Raman
5.0
41 reviews

Behandelingen

Lichaam
Gezicht

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Raman

Professioneel9
Zorgzaam5
Vakkundig5

Over

Cosmedical Skin Clinic
Mauritskade 65
Den Haag

In Den Haag vind je huid kliniek Cosmedical Skin Clinic. Je kunt hier terecht voor onder andere huidverbeterende behandelingen zoals eenacnebehandeling, pigmentbehandeling, anti-aging, laser behandeling en microneedling.

Eigenaresse Raman heeft meer dan 5 jaar ervaring en een passie voor haar vak. Ze heeft de juiste dosis kennis om jou te helpen met het bereiken van jouw droomhuid. Door continu bijscholingen en trainingen te volgen blijft zij up to date met alle nieuwste technologieën en ontwikkelingen binnen de cosmetische wereld. Voor de behandeling wordt er naar de huid gekeken door middel van een huidanalyseapparaat. Hierdoor krijgt de kliniek een beter beeld van de huidaandoening en kunnen zij een eerlijk advies geven. Er wordt in de kliniek gewerkt met producten van het merk Mesoestetic.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt