Cosmedical Skin Clinic

5,0
325 reviews
Mauritskade 65, Den Haag
Open Maandag: 09:00 - 13:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

5,0
325 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik heb hier meerdere malen gezichtsbehandelingen en laserbehandelingen gehad. Ik ben heel blij met het eindresultaat! Ga zo door Raman!
Ik heb meerdere malen gezichtsbehandelingen en laser behandelingen gehad met een geweldig eind resultaat. Raman legt vooraf alles goed uit en is heel proffesioneel. Ga zo door!
Raman is een deskundige, gastvrije en extroverte specialiste. Zij werkt grondig, legt heel goed uit wat ze precies gaat doen en zorgt dat je je volledig op je gemak voelt. Absoluut een aanrader!! EN.. resultaat gericht!
"Ik ben vandaag naar de Cosmedical Skin Clinic geweest en was zeer onder de indruk van de professionele benadering van de behandelaar. Ze nam de tijd om alles uit te leggen wat ze ging doen, wat me veel vertrouwen gaf. De behandeling zelf was uitstekend en ik ben erg tevreden met de resultaten. Ik beveel de Cosmedical Skin Clinic van harte aan!"
Ik ging eerst naar Cosmedical Skin Clinic om mijn acne ontsteking te behandelen, dit was net iets meer dan een jaar geleden. Na de eerste behandeling zag ik al een groot verschil en binnen 5 maanden was al mijn acne weg! Tot deze dag word ik regelmatig behandeld door Raman, zij is super aardig en attent voor wat mijn huid nodig heeft! Nu dat mijn acne al een tijdje weg is ben ik begonnen met laseren en ook hiermee ben ik super blij mee!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Raman
5.0
293 reviews

Behandelingen

Lichaam
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Raman

Professioneel48
Vakkundig36
Deskundig26
Zorgzaam21

Over

Cosmedical Skin Clinic
Mauritskade 65
Den Haag

In Den Haag vind je huid kliniek Cosmedical Skin Clinic. Je kunt hier terecht voor onder andere huidverbeterende behandelingen zoals eenacnebehandeling, pigmentbehandeling, anti-aging, laser behandeling en microneedling.

Eigenaresse Raman is een huistherapeute en heeft meer dan 5 jaar ervaring en een passie voor haar vak. Ze heeft de juiste dosis kennis om jou te helpen met het bereiken van jouw droomhuid. Door continu bijscholingen en trainingen te volgen blijft zij up to date met alle nieuwste technologieën en ontwikkelingen binnen de cosmetische wereld. Voor de behandeling wordt er naar de huid gekeken door middel van een huidanalyseapparaat. Hierdoor krijgt de kliniek een beter beeld van de huidaandoening en kunnen zij een eerlijk advies geven. Er wordt in de kliniek gewerkt met producten van het merk Mesoestetic.

MaMaandag
09:0013:00
DiDinsdag
09:0013:00
WoWoensdag
09:0013:00
DoDonderdag
09:0013:00
VrVrijdag
09:0015:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Cosmedical Skin Clinic

Cosmedical Skin Clinic is geopend van maandag tot donderdag van 09:00 tot 13:00, vrijdag van 09:00 tot 15:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00. De salon is gesloten zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Cosmedical Skin Clinic zijn: Facials / Gezichtsbehandelingen, Acnébehandeling en Micro Needling
De populairste behandeling, Facials / Gezichtsbehandelingen, heeft een gemiddelde prijs van € 25,66.
Bij Cosmedical Skin Clinic kun je vooraf betalen, zodat je ter plekke niet met contant geld hoeft om te gaan.
Producten gebruikt in deze salon
Casmara
Mesoestetic
Salonawards
Top Rated 2023Top Rated 2022Top Rated 2021Top Rated 2020

Huidklinieken in de buurt