Mauritskade 65, Den Haag
Vandaag open: 10:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

5,0
200 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ongelofelijk nooit gedacht dat laserbehandeling zo effectief zou zijn, ik heb nu voor de 2e keer een behandeling gehad! Wat een verschil, naast de resultaten vind ik het zo prettig dat Raman nauwkeurig werkt, ze slaat geen plekken over en neemt de tijd. Daarnaast ruikt de kliniek altijd fris!
Raman is de beste! Ze is resultaat gericht en niet uit om je extra dingen te verkopen. Ze is professioneel en de kliniek zit er altijd tip top uit.
Voor het eerst geweest afgelopen vrijdag. Raman is klantvriendelijk. Ze is deskundig en neemt de tijd om uitleg te geven over de behandeling en producten. Erg fijn. Kom graag weer terug.
Raman is super aardig je voelt je meteen op je gemak . Neemt echt de tijd voor je .. salon is zeer netjes ik heb het heerlijk ervaren. Raman is zeer professioneel. Meteen na dat ik de salon uit was ,voelde dat er echt iets aan me huid gedaan was. Iets dat bij andere salons ik niet heb gehad . Het is echt zoeken geweest ben blij dat ik nu een salon heb gevonden voor mijn huid. Raman je hebt mij als vaste klant erbij tot onze volgende afspraak van volgende maand .
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Raman
5.0
171 reviews

Behandelingen

Lichaam
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Raman

Professioneel26
Vakkundig26
Deskundig15
Zorgzaam13

Over

Cosmedical Skin Clinic
Mauritskade 65
Den Haag

In Den Haag vind je huid kliniek Cosmedical Skin Clinic. Je kunt hier terecht voor onder andere huidverbeterende behandelingen zoals eenacnebehandeling, pigmentbehandeling, anti-aging, laser behandeling en microneedling.

Eigenaresse Raman heeft meer dan 5 jaar ervaring en een passie voor haar vak. Ze heeft de juiste dosis kennis om jou te helpen met het bereiken van jouw droomhuid. Door continu bijscholingen en trainingen te volgen blijft zij up to date met alle nieuwste technologieën en ontwikkelingen binnen de cosmetische wereld. Voor de behandeling wordt er naar de huid gekeken door middel van een huidanalyseapparaat. Hierdoor krijgt de kliniek een beter beeld van de huidaandoening en kunnen zij een eerlijk advies geven. Er wordt in de kliniek gewerkt met producten van het merk Mesoestetic.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Salonawards
Top Rated 2020

Huidklinieken in de buurt