PureSan

4,8
797 reviews
Bezuidenhoutseweg 243, Den Haag
Open Maandag: 09:00 - 18:00
Daluren en last-minute

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
797 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heel lief.
Heel prettig en aangenaam. Vakkundig. Geniet van de massage....zeker een aanrader. Erg rustgevend ook......
Het voelt altijd een beetje als een soort van thuiskomen,. lekkere warme sfeer en even helemaal niets doen! Je zelf helemaal overgeven aan een 'warm bad' van lekker een paar uurtjes voor jezelf. Sandra heeft echt magische handjes,.. de spanning van de afgelopen weken heeft ze laten verdwijnen. Heerlijke massageolie,. warme handen,.. en bijna in slaap vallen. Daarna een heerlijke gezichtsbehandeling,. met een zalige gezichtsmassage. Goede voornemen voor 2024, ik heb dit vaker verdiend!
Sandra heeft alle competenties van de vorige vraag: deskundig, professioneel, aardig en ga zo maar even door. De behandeling door haar is een feest Ben 3x geweest, kom gauw weer als het kan.
Very good experience with this institut. Do not hesitate to go there. Thanks Kader and Sandra for your profesionalism.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht

Wat onze klanten zeggen over LPG

Professioneel7

Over

Mijn naam is Sandra de Zeeuw en ben sinds 1990 werkzaak in de beautybranche. Sinds 2014 heb ik mijn eigen praktijk ophericht omdat ik vond dat er te veel gekeken werd naar omzet en er te weinig tijd was voor de cliënten om echt te luisteren naar de behoefte van de klant. Dat is juist waar ik voor sta... De tijd nemen om te luisteren waar de behoefte ligt en om van daaruit te kijken hoe wij samen tot het beste resultaat kunnen komen. Door de jaren heen heb ik besloten om mij meer te gaan richten op huidverbetering, maar het gevenvan gezichtsmassages blijft toch ook mijn passie. Ik kan daarzelf tijdens het geven ook totaal van genieten en dat is ook merkbaar bij mijn cliënten. Mocht je ergens tegenaan lopen of vragen hebben? Je kan altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek boeken via Treatwell of telefonisch je vraag stellen. Mocht ik niet opnemen dan ben ik in behandeling, maar als je inspreekt waarvoor je belde neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mij beter te leren kennen, maar ik hoop je graag een keer in het echt te ontmoeten om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Tot snel met warme groet, Sandra

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Sandra

Deskundig40
Professioneel40
Vakkundig32
Zorgzaam20

Over

PureSan
Bezuidenhoutseweg 243
Den Haag

Bij PureSan aan de Bezuidenhoutseweg ben je welkom voor ontspanning, persoonlijke aandacht en huidverbetering. Deze woorden omschrijven schoonheidsspecialiste Sandra het best. Haar specialiteit ligt op het gebied van huidverbeterende behandelingen en massages. Hierbij staan een rustgevende en warme ambiance, vertrouwen en persoonlijke aandacht centraal. Voor huidverbetering werkt Sandra met speciale apparatuur en een huidanalyse-apparaat. Hiermee kan ze je huid tot in het kleinste detail in kaart brengen en vervolgens samen met jou een behandelplan opstellen voor zichtbare resultaten.

Handing om te weten: er kan hier ook gepind worden!

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over PureSan

PureSan is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00. De salon is gesloten zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij PureSan zijn: Facials / Gezichtsbehandelingen, Cellulitebehandeling en Wimpers en/of wenkbrauwen verven
De populairste behandeling, Facials / Gezichtsbehandelingen, heeft een gemiddelde prijs van € 60,00.
Bij PureSan kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2023Top Rated 2022Top Rated 2020Top Rated 2018Top Rated 2016

Huidklinieken in de buurt