Touwbaan 38, Leiderdorp
Off peak

Browse services

Our Work

Venue reviews

-.-
0 review

Filter reviews

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
We didn't find any reviews
Try changing the filters or resetting them below

Meet the team

Hassen
Esthetisch arts

About

Mijn naam is Hassen Shadman en in 2002 studeerde ik af van de universiteit Leiden, vanaf dat moment ben ik dan ook een BIG geregistreerde arts. Na mijn studie wilde ik mezelf blijven ontwikkelen en ben ik me gaan specialiseren in behandelingen met Botuline Toxine (Botox) en fillers. Vanwege mijn achtergrond als arts heb ik ruime ervaring met injecteren waardoor je bij mij in goede handen bent. Ik vind het erg belangrijk om iedere klant de persoonlijke aandacht te geven die hij/zij verdient. Ik ben bekend met de schoonheidskenmerken van verschillende bevolkingsgroepen waardoor ik je goed kan adviseren. Ik spreek meerdere talen, waardoor jij je ook in een taal kan uitdrukken waar jij je het prettigste bij voelt. Ik spreek onder andere; Nederlands, Engels, Koerdisch en Arabisch. We nemen alles op een rustig tempo door, met oog voor jouw persoonlijke wensen, zodat jij tevreden de deur uitgaat. Ik heb verschillende cursussen en workshops gevolgd bij American Academy of Aesthetic Medicine (AAAM). Ik heb hier een certificaat en diploma in Aesthetic Medicine behaald, tevens dus member van AAAM. Verder heb ik ook verschillende courses en workshops gevolgd bij Merz instituut.

Services

Medical & Dental

Portfolio

Amenities

Payment methods
Cash accepted
Debit card accepted

About

Cosmedreams
Touwbaan 38
Leiderdorp

Bij Cosmedreams in Leiderdorp ben je aan het juiste adres als je af wilt van slappe huid of rimpels. Met een uitgebreid advies ben je hier in goede handen voor cosmetische behandelingen als fillers en injectables.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Bus

Het team: Hassen Shadman is als geregistreerde arts zich altijd blijven ontwikkelen en is gespecialiseerd in behandelingen met Botuline Toxine en fillers.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Persoonlijke aandacht en een goed advies staat centraal.
  • Gespecialiseerd in: Injectables & Fillers
  • Merken en producten: Botox
  • De extra's: Ze nemen alles op een rustig tempo door, met oog voor jouw persoonlijke wensen, zodat jij tevreden de deur uitgaat
MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
13:0017:00
ThuThursday
10:0017:00
FriFriday
Closed
SatSaturday
12:0018:00
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby