Touwbaan 38, Leiderdorp
Vandaag open: 10:00 - 17:00
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

-.-
0 review

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Geen reviews gevonden
Wijzig je filters of reset deze hieronder

Ontmoet het team

Hassen
Esthetisch arts

Over

Mijn naam is Hassen Shadman en in 2002 studeerde ik af van de universiteit Leiden, vanaf dat moment ben ik dan ook een BIG geregistreerde arts. Na mijn studie wilde ik mezelf blijven ontwikkelen en ben ik me gaan specialiseren in behandelingen met Botuline Toxine (Botox) en fillers. Vanwege mijn achtergrond als arts heb ik ruime ervaring met injecteren waardoor je bij mij in goede handen bent. Ik vind het erg belangrijk om iedere klant de persoonlijke aandacht te geven die hij/zij verdient. Ik ben bekend met de schoonheidskenmerken van verschillende bevolkingsgroepen waardoor ik je goed kan adviseren. Ik spreek meerdere talen, waardoor jij je ook in een taal kan uitdrukken waar jij je het prettigste bij voelt. Ik spreek onder andere; Nederlands, Engels, Koerdisch en Arabisch. We nemen alles op een rustig tempo door, met oog voor jouw persoonlijke wensen, zodat jij tevreden de deur uitgaat. Ik heb verschillende cursussen en workshops gevolgd bij American Academy of Aesthetic Medicine (AAAM). Ik heb hier een certificaat en diploma in Aesthetic Medicine behaald, tevens dus member van AAAM. Verder heb ik ook verschillende courses en workshops gevolgd bij Merz instituut.

Behandelingen

Medisch en tanden

Portfolio

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd

Over

Cosmedreams
Touwbaan 38
Leiderdorp

Bij Cosmedreams in Leiderdorp ben je aan het juiste adres als je af wilt van slappe huid of rimpels. Met een uitgebreid advies ben je hier in goede handen voor cosmetische behandelingen als fillers en injectables.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Bus

Het team: Hassen Shadman is als geregistreerde arts zich altijd blijven ontwikkelen en is gespecialiseerd in behandelingen met Botuline Toxine en fillers.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Persoonlijke aandacht en een goed advies staat centraal.
  • Gespecialiseerd in: Injectables & Fillers
  • Merken en producten: Botox
  • De extra's: Ze nemen alles op een rustig tempo door, met oog voor jouw persoonlijke wensen, zodat jij tevreden de deur uitgaat
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
13:0017:00
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
12:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt