Westzijde 108, Zaandam
Open Tomorrow: 10:00 - 18:00

Browse services

All
Hair
Hair removal
Face
Massage

Venue reviews

4,8
49 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Na 1 week bijna alles uitgevallen,maar ik ben niet boos of triest, ben best blij. Ik heb voor een hele natuurlijke look gevraagd, meerdere keer, toch kreeg ik een volle bosse paar extensions. Wimpers voelen heel zwaar aan en ik kan zelf de lijm zien. Na 1 week. Angeline is een hele lieve vrouw denk ik, maar zij was zwaar verkoud, zij moest eigenlijk de hele behandeling verzetten of annuleren.
Voglens mij ga ik nu al 3 keer naar Angeline en het is altijd een feestje voor mij om naar CreamBath te gaan en weer mijn wimpers te laten bijwerken door Angeline! Vind haar professioneel en blijft zeggen om de eerste 24 uur je wimpers zo goed mogelijk te laten drogen zodat deze goed blijven voor langere tijd! Heb dit keer iets anders gedaan en moet zeggen krijg alleen maar complimeten dat mijn wimperextensions er zo natuurlijk uit zien. Ik ben zeker een trouwe klant geworden.
De wimpers zijn snel uit, in een week bijna half zijn weg.
Show more reviews...

Meet the team

Angeline
Eigenaresse
4.9
33 reviews

About

Hoi! Mijn naam is Angeline en ik ben 30 jaar. My faith and trust in God is what keeps me going. I am always and forever thankful for the life and opportunities He gives me. Nadat ik jaren weerhouden werd van mijn ideeën op werkgebied, kan ik nu eindelijk de kans aangrijpen om mezelf helemaal te uiten. Ik kijk ernaar uit om te werken met plezier en om mijn eigen succes op te bouwen. Ik wil graag een voorbeeld zijn voor mijn zoon. Dat hij alles kan bereiken zolang hij er volledig achterstaat. Werk moet geen dagelijkse sleur zijn. Als je iets doet waar je volledig achterstaat kan je veel meer bereiken. In de ochtend opstaan voor het werk hoeft geen worsteling te zijn.

Services

Hair
Face
Massage
Hair removal

Portfolio

What our customers say about Angeline

Professional5

Amenities

General
Pets are not allowed
Child friendly
LGBTQIA+ friendly
Accessibility
Wheelchair accessible
Payment methods
Cash accepted
Debit card accepted
Location
Close to bus stop
Close to train station

About

Creambath ENZO
Westzijde 108
Zaandam

Ben je opzoek naar een fijne beautysalon in Zaandam? Dan ben je bij Creambath ENZO aan het juiste adres. Eigenaresse Angeline heeft meer dan 5 jaar ervaring. Het concept van Creambath ENZO komt uit Indonesië en is gebaseerd op een plek waar vrouwen tot rust komen, terwijl er voor hun uiterlijk gezorgd wordt.

Er wordt altijd de tijd genomen om naar je persoonlijke wensen te luisteren, zodat ze jou het gewenste resultaat kunnen leveren. Voor welke behandeling je ook kiest, Angeline zorgt ervoor dat je tevreden de salon verlaat.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
Closed
ThuThursday
12:0020:00
FriFriday
12:0018:00
SatSaturday
10:0018:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue
Venue awards
Top Rated 2020

Beauty Salons nearby