Westzijde 108, Zaandam
Donderdag open: 12:00 - 20:00

Reviews

4,8
49 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Na 1 week bijna alles uitgevallen,maar ik ben niet boos of triest, ben best blij. Ik heb voor een hele natuurlijke look gevraagd, meerdere keer, toch kreeg ik een volle bosse paar extensions. Wimpers voelen heel zwaar aan en ik kan zelf de lijm zien. Na 1 week. Angeline is een hele lieve vrouw denk ik, maar zij was zwaar verkoud, zij moest eigenlijk de hele behandeling verzetten of annuleren.
Voglens mij ga ik nu al 3 keer naar Angeline en het is altijd een feestje voor mij om naar CreamBath te gaan en weer mijn wimpers te laten bijwerken door Angeline! Vind haar professioneel en blijft zeggen om de eerste 24 uur je wimpers zo goed mogelijk te laten drogen zodat deze goed blijven voor langere tijd! Heb dit keer iets anders gedaan en moet zeggen krijg alleen maar complimeten dat mijn wimperextensions er zo natuurlijk uit zien. Ik ben zeker een trouwe klant geworden.
De wimpers zijn snel uit, in een week bijna half zijn weg.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Angeline
Eigenaresse
4.9
33 reviews

Over

Hoi! Mijn naam is Angeline en ik ben 30 jaar. My faith and trust in God is what keeps me going. I am always and forever thankful for the life and opportunities He gives me. Nadat ik jaren weerhouden werd van mijn ideeën op werkgebied, kan ik nu eindelijk de kans aangrijpen om mezelf helemaal te uiten. Ik kijk ernaar uit om te werken met plezier en om mijn eigen succes op te bouwen. Ik wil graag een voorbeeld zijn voor mijn zoon. Dat hij alles kan bereiken zolang hij er volledig achterstaat. Werk moet geen dagelijkse sleur zijn. Als je iets doet waar je volledig achterstaat kan je veel meer bereiken. In de ochtend opstaan voor het werk hoeft geen worsteling te zijn.

Behandelingen

Haar
Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Angeline

Professioneel5

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Kindvriendelijk
LGBTQIA+ vriendelijk
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegangelijk
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Bushalte dichtbij
Treinstation dichtbij

Over

Creambath ENZO
Westzijde 108
Zaandam

Ben je opzoek naar een fijne beautysalon in Zaandam? Dan ben je bij Creambath ENZO aan het juiste adres. Eigenaresse Angeline heeft meer dan 5 jaar ervaring. Het concept van Creambath ENZO komt uit Indonesië en is gebaseerd op een plek waar vrouwen tot rust komen, terwijl er voor hun uiterlijk gezorgd wordt.

Er wordt altijd de tijd genomen om naar je persoonlijke wensen te luisteren, zodat ze jou het gewenste resultaat kunnen leveren. Voor welke behandeling je ook kiest, Angeline zorgt ervoor dat je tevreden de salon verlaat.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
12:0020:00
VrVrijdag
12:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Salonawards
Top Rated 2020

Schoonheidssalons in de buurt