Schoonheidssalon
in Zaandam, Noord-Holland
Elke datum
Schoonheidssalons

Kies uit 31 schoonheidssalons in Zaandam, Noord-Holland

Essie's beautysalon

5,0
20 reviews
Cornelis van Uitgeeststraat, Noord-Holland
Laat zien op de kaart
Wenkbrauwen waxen 15 min
€10
Wenkbrauwen verven 20 min
€10
Wenkbrauwshaping 20 min
€17,50
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
13:0020:00
ZoZondag
Gesloten

Essie's beautysalon is een prachtige schoonheidssalon gelegen in het hart van Zaandam. Deze salon biedt een breed scala aan schoonheidsbehandelingen en -diensten om klanten te helpen er op hun best uit te zien en zich op hun best te voelen.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De salon is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, aangezien het slechts op 400 meter afstand ligt van het Zaandam Kogerveld station. Dit maakt het een ideale locatie voor klanten die met de trein, bus of ander openbaar vervoer reizen.

Het team: Het ervaren en professionele team van Essie's beautysalon zet zich in om de hoogste kwaliteit schoonheidsbehandelingen en -diensten te bieden. Zij streven ernaar om elke klant een persoonlijke en ontspannen ervaring te bieden, zodat ze zich welkom en gewaardeerd voelen tijdens hun bezoek aan de salon.

Wat we leuk vinden aan de salon: Essie's beautysalon staat bekend om zijn uitstekende klantenservice en het brede scala aan schoonheidsbehandelingen die beschikbaar zijn voor zowel mannen als vrouwen. De salon biedt een ontspannen en rustige omgeving waar klanten kunnen ontspannen en genieten van hun behandelingen. De centrale locatie in Zaandam en de nabijheid van het openbaar vervoer maken het een ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een hoogwaardige schoonheidssalon in de omgeving.