Dany Beauty Atelier

Schaarsbergenstraat 190, Den Haag, 2573CB

Dany Beauty Atelier has no upcoming availability with Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Browse more venues

House of Bellona

2103 reviews
Thomsonlaan 79, 2565HZ Den Haag

Ap's Kappers - Centrum

2249 reviews
Korte Houtstraat 14 a, Den Haag

CLRS Hairstudio

466 reviews
Waldorpstraat 25, Den Haag

Browse services

Venue reviews

2,6
4 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Wat een ongelooflijke nare mensen bij deze salon!! Ondanks mijn reservering en bevestiging hebben ze mij weggestuurd omdat is was mis gegaan met de reservering....wat een SLECHTE MENSEN. HIER NIET NAAR TOE GAAN.
...
I made a appointment by treatwell. When I arrived at the right time (after paying parkingfee) I got told that he didn't have time for me for the next 40 minutes and I should wait. So I did leave.
Ik kwam binnen en het zag er totaal niet mooi uit, er zat een Poolse man die alleen Engels kon en na het laten zien van een foto begon hij gewoon. Mijn moeder en ik durfden niets tegen elkaar te zeggen en hebben ongeveer 3 uur stil gezeten terwijl de Poolse man enorm gefocust en enorm gericht op zijn werk bezig was. Ik was heel bang dat het lelijk zou zijn maar het was echt prachtig! Heel erg blij met het resultaat.

About

Dany Beauty Atelier
Schaarsbergenstraat 190
2573CB Den Haag

Bij Dany Beauty Atelier aan de Schaarsbergenstraat in Den Haag ben je van harte welkom om je haar eens flink onder handen te laten nemen. De kapsalon is gespecialiseerd in kleuren en het verlengen van je haar, maar ook voor een normale knipbeurt, styling of verzorging ben je hier aan het juiste adres. Met de juiste precisie en persoonlijke aandacht zorgt het team van Dany Beauty Atelier ervoor dat je de salon zult verlaten met een lach op je gezicht. Wacht dus niet langer en gun jezelf een bezoek aan deze fijne kapsalon.

MonMonday
10:0018:00
TueTuesday
10:0018:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
10:0020:00
FriFriday
10:0018:00
SatSaturday
10:0017:00
SunSunday
Closed