Dany Beauty Atelier

Schaarsbergenstraat 190, Den Haag, 2573CB

Dany Beauty Atelier heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Linda's Look

764 reviews
Tomatenlaan 17d, 2548AJ Den Haag

Ap's Kappers - Centrum

2179 reviews
Korte Houtstraat 14 a, Den Haag

CLRS Hairstudio

417 reviews
Waldorpstraat 25, Den Haag

Alle behandelingen

Reviews

2,6
4 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Wat een ongelooflijke nare mensen bij deze salon!! Ondanks mijn reservering en bevestiging hebben ze mij weggestuurd omdat is was mis gegaan met de reservering....wat een SLECHTE MENSEN. HIER NIET NAAR TOE GAAN.
...
I made a appointment by treatwell. When I arrived at the right time (after paying parkingfee) I got told that he didn't have time for me for the next 40 minutes and I should wait. So I did leave.
Ik kwam binnen en het zag er totaal niet mooi uit, er zat een Poolse man die alleen Engels kon en na het laten zien van een foto begon hij gewoon. Mijn moeder en ik durfden niets tegen elkaar te zeggen en hebben ongeveer 3 uur stil gezeten terwijl de Poolse man enorm gefocust en enorm gericht op zijn werk bezig was. Ik was heel bang dat het lelijk zou zijn maar het was echt prachtig! Heel erg blij met het resultaat.

Over

Dany Beauty Atelier
Schaarsbergenstraat 190
2573CB Den Haag

Bij Dany Beauty Atelier aan de Schaarsbergenstraat in Den Haag ben je van harte welkom om je haar eens flink onder handen te laten nemen. De kapsalon is gespecialiseerd in kleuren en het verlengen van je haar, maar ook voor een normale knipbeurt, styling of verzorging ben je hier aan het juiste adres. Met de juiste precisie en persoonlijke aandacht zorgt het team van Dany Beauty Atelier ervoor dat je de salon zult verlaten met een lach op je gezicht. Wacht dus niet langer en gun jezelf een bezoek aan deze fijne kapsalon.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten