De Koning Te Rijk, Massage, Shiatsu & Zacht Werken® Coaching, Groningen

4,8
373 reviews
Brugstraat 7A, Groningen
Open Tomorrow: 09:00 - 17:15

Browse services

Venue reviews

4,8
373 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Fijne massage. Ze weet wat ze doen moet. Fijne sfeer en Jannet is een prettig persoon.
Show venue reply...
Heerlijke massage gehad, volledig ontspannen. Direct ook weer een nieuwe geboekt!
Show venue reply...
Fijne ervaring met de cupping, zeer ontspannend
Show venue reply...
Wat een bijzondere ervaring een behandeling bij Jannet haar praktijk Koning te Rijk. De ontspanning die het brengt kan ik iedereen aanrader. Bedankt!
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Jannet
Shiatsu en massage therapeut
4.9
216 reviews

About

Mijn missie is om iedereen een moment van rust en ontspanning te gunnen, in deze wereld lijken we het altijd maar druk te hebben en weinig momenten voor onszelf. dat is jammer! je lichaam en geest hebben dat gewoon af en toe nodig om weer nieuwe energie op te doen en even alle spanningen van je af te laten glijden, in balans te komen! Ik werk met een combinatie van massage en shiatsu, ik ben ook gespecialiseerd in het geven van zwangerschaps--massage en massage na de bevalling. In April 2009 heb ik mijn praktijk geopend: De Koning Te Rijk, praktijk voor Shiatsu Therapie en Massage. ik geef Shiatsu therapie, ontspanningsmassage, zwangerschaps- massage , mama-massage en stoelmassage op locatie. RELAX@WORK In de praktijk help ik mijn cliënten met uiteenlopende klachten. Dit kan lichamelijk zijn, maar ook psychisch. Dit gaat natuurlijk vaak samen, bv van te veel stress krijgt men uiteindelijk lichamelijk klachten. Zelf ben ik ervaringsdeskundige omdat ik lange tijd thuis heb gezeten met een heftige burn-out (bijna 3 jaar) Vanuit wat ik zelf heb meegemaakt kan ik mijn cliënten adviseren (lifestyle) en behandelen. Toen ik zelf midden in mijn burn-out zat had ik nooit verwacht zelf ooit een bedrijf te beginnen, maar toch is het me gelukt en het gaat goed! Nu werk ik alweer een aantal jaren als zelfstandige met veel plezier in mijn praktijk. Sinds augustus 2012 combineer ik dit met het moederschap waar ik ook heel erg van geniet. ik geef graag tips over voeding en beweging, wat zeer belangrijk is in elk herstel, en onderhoud van het lichaam. Specialties: Shiatsu, Massage, zwangerschaps -behandelingen, bedrijfsmassage, Coaching

Services

Massage

What our customers say about Jannet

Experienced11
Skilled11
Knowledgeable10
Caring9

About

De Koning Te Rijk, Massage, Shiatsu & Zacht Werken® Coaching, Groningen
Brugstraat 7A
Groningen

Gun jezelf een moment van rust en ontspanning! Bij De Koning Te Rijk, Shiatsu, Massage & Zacht Werken® Coaching in de binnenstad van Groningen bij je hiervoor aan het juiste adres. Je kunt hier terecht voor verschillende heerlijke massages en therapeutische consulten. Eigenaresse Jannet werkt met een combinatie van massage en shiatsu, ook is ze gespecialiseerd in het geven van zwangerschapsmassages en massages voor na de bevalling. Maak een afspraak bij De Koning Te Rijk en kom weer in balans.

Handig om te weten: de behandelingen worden mogelijk vergoed door jouw zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent. Raadpleeg hiervoor je eigen polisvoorwaarden.

MonMonday
10:1512:25
TueTuesday
09:0017:15
WedWednesday
09:0017:15
ThuThursday
09:0012:30
FriFriday
10:1512:30
SatSaturday
Closed
SunSunday
10:0017:15
Venue awards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Massage & Therapy Centres nearby