De Koning Te Rijk, Massage, Shiatsu & Zacht Werken® Coaching, Groningen

4,6
272 reviews
Brugstraat 7A, Groningen
Vandaag open: 09:00 - 17:15

Alle behandelingen

Reviews

4,6
272 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Zodra je de ruimte in komt werd in ontspannen. De geur, de sfeer, het voelde fijn!
Toon reactie salon...
Aangenaam een combi behandeling ondergaan van shiatsu - massage. Schouder en nekspieren een stuk losser. Ik zal nog wel een paar keer gaan om alles weer lekker soepel te krijgen.
Toon reactie salon...
Rustige en zachte zwangerschapsmassage in zijligging waarbij veel rekening wordt gehouden voor het zwangere lichaam met extra kussen onder hoofd en tussen benen voor meer comfort. Als je voorkeur naar een stevige massage uitgaat dan vooraf overleggen met Jannet.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Jannet
Shiatsu en massage therapeut
4.7
152 reviews

Over

Mijn missie is om iedereen een moment van rust en ontspanning te gunnen, in deze wereld lijken we het altijd maar druk te hebben en weinig momenten voor onszelf. dat is jammer! je lichaam en geest hebben dat gewoon af en toe nodig om weer nieuwe energie op te doen en even alle spanningen van je af te laten glijden, in balans te komen! Ik werk met een combinatie van massage en shiatsu, ik ben ook gespecialiseerd in het geven van zwangerschaps--massage en massage na de bevalling. In April 2009 heb ik mijn praktijk geopend: De Koning Te Rijk, praktijk voor Shiatsu Therapie en Massage. ik geef Shiatsu therapie, ontspanningsmassage, zwangerschaps- massage , mama-massage en stoelmassage op locatie. RELAX@WORK In de praktijk help ik mijn cliënten met uiteenlopende klachten. Dit kan lichamelijk zijn, maar ook psychisch. Dit gaat natuurlijk vaak samen, bv van te veel stress krijgt men uiteindelijk lichamelijk klachten. Zelf ben ik ervaringsdeskundige omdat ik lange tijd thuis heb gezeten met een heftige burn-out (bijna 3 jaar) Vanuit wat ik zelf heb meegemaakt kan ik mijn cliënten adviseren (lifestyle) en behandelen. Toen ik zelf midden in mijn burn-out zat had ik nooit verwacht zelf ooit een bedrijf te beginnen, maar toch is het me gelukt en het gaat goed! Nu werk ik alweer een aantal jaren als zelfstandige met veel plezier in mijn praktijk. Sinds augustus 2012 combineer ik dit met het moederschap waar ik ook heel erg van geniet. ik geef graag tips over voeding en beweging, wat zeer belangrijk is in elk herstel, en onderhoud van het lichaam. Specialties: Shiatsu, Massage, zwangerschaps -behandelingen, bedrijfsmassage, Coaching

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Jannet

Ervaren6
Zorgzaam5

Over

De Koning Te Rijk, Massage, Shiatsu & Zacht Werken® Coaching, Groningen
Brugstraat 7A
Groningen

Gun jezelf een moment van rust en ontspanning! Bij De Koning Te Rijk, Shiatsu, Massage & Zacht Werken® Coaching in de binnenstad van Groningen bij je hiervoor aan het juiste adres. Je kunt hier terecht voor verschillende heerlijke massages en therapeutische consulten. Eigenaresse Jannet werkt met een combinatie van massage en shiatsu, ook is ze gespecialiseerd in het geven van zwangerschapsmassages en massages voor na de bevalling. Maak een afspraak bij De Koning Te Rijk en kom weer in balans.

Handig om te weten: de behandelingen worden mogelijk vergoed door jouw zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent. Raadpleeg hiervoor je eigen polisvoorwaarden.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0017:15
WoWoensdag
09:0017:15
DoDonderdag
09:0017:15
VrVrijdag
09:0011:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
10:0017:15
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt