Uiterwaardendstraat 113, Amsterdam
Open Today: 10:00 - 20:00

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage

Venue reviews

4,6
605 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Gula is vriendelijk, hartelijk en superprofessioneel Vind op dit moment mijn wenkbrauwen iets te geprononceerd, maar verwacht dat het nog 'normaliseert'. Neemt niets af van mijn positieve gevoel over geheel en Gula
Mooie schone salon En een zeer kundig en aardige schoonheidsspecialiste
Zowel wenkbrauwen als lippen laten doen met microblading en PMU. Voor beide zeer tevreden. Mooi resultaat. Ik ben er erg blij mee. Gula is professioneel en vriendelijk. Kijkt samen naar de wens om vervolgens voor het beste resultaat te gaan. Ook is alles zeer schoon en netjes. Dat was al voor de corona, maar nu zeker ook. Ik ben heel tevreden over alles en kan de Wilde Orchidee echt aanbevelen.
Show more reviews...

Meet the team

Gula
4.8
398 reviews

Services

Face
Massage
Hair removal

What our customers say about Gula

Professional29
Skilled25
Experienced18
Knowledgeable15

About

De Wilde Orchidee
Uiterwaardendstraat 113
Amsterdam

De Wilde Orchidee is een cosmetisch centrum in Amsterdam en biedt hoogwaardige behandelingen met persoonlijke aandacht. Het centrum probeert het verschil te maken in de prairie van beauty branche. Voor de klant is een bezoek aan De Wilde Orchidee een beleving en ervaring met als doel je te laten ontspannen en stralend de deur uit te laten gaan.

Dichtstbijzijnde Openbaar Vervoer: Tram- en bushalte Victorieplein of Waalstraat

Het team: Bestaat uit deskundige, ervaren en gekwalificeerde specialisten die gebruik maken van hoogwaardige cosmetica en apparatuur. Ook permanent make up specialist, manicure en (medisch) pedicure, (cupping) massage gezicht en lichaam specialist en detox adviseur en wimperextensions specialist zijn hier werkzaam. Daarnaast is er een cosmetisch arts en plastisch chirurg permanent gevestigd in het centrum.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • De sfeer: Het centrum is ingericht zodat de klanten zich hier thuis voelen en graag terugkomen. Het straalt professionaliteit en kwaliteit uit, in een luxe en inspirerende omgeving.
  • Gespecialiseerd in: Onze specialisten zijn onder meer gespecialiseerd in huidverzorging, huidverbetering en anti-verouderingstechnieken
  • De extra's: De specialisten staan altijd voor de klant klaar met deskundig advies, om de ideale behandeling aan te bieden met jouw wensen als uitgangspunt.
MonMonday
10:0020:00
TueTuesday
10:0020:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
10:0020:00
FriFriday
10:0020:00
SatSaturday
10:0020:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue

Skin Clinics nearby