De Wilde Orchidee

4,7
704 reviews
Uiterwaardendstraat 113, Amsterdam
Open Today: 10:00 - 18:00

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage
Medical & Dental

Venue reviews

4,7
704 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Gula is bijzonder vriendelijk en professioneel. Zoek niet verder; beter vind je echt niet! Gula volgt voortdurend internationale cursussen en haar zoektocht naar perfectie is onnavolgbaar. Ik ben al een aantal jaren klant van haar en ben elke keer weer positief verrast van haar professionaliteit en vriendelijkheid.
Ik ben heel blij met de vorm van mijn nieuwe wenkbrauwen! Nu even wachten hoe de nabehandeling uitpakt.
Very friendly person who take care of clients and try to help
Show more reviews...

Meet the team

E
Emma

Services

Medical & Dental
Gula
Eignaar
4.8
466 reviews

About

Paar jaar geleden ben mijn passie achterna gegaan en daar heb ik mijn werk van gemaakt. Mijn droom was een goede specialist worden want ik wist dat ik dat kon. Ik luister goed naar waar de klant behoefte aan heeft en gebruik mijn kennis en expertise om de wensen van de klant waar te maken. Ik probeer voor elke klant iets te betekenen. Ik weet dat ik dat kan! Ik geloof dat ik heel waardevol ben voor mijn klant. Want ik ben mijzelf en wat ik nu doe is mijn passie! Ik hoop jou ook graag te mogen verwelkomen in mijn salon!

Services

Face
Massage
Hair removal
Medical & Dental

What our customers say about Gula

Professional36
Skilled36
Knowledgeable30
Experienced22

About

De Wilde Orchidee
Uiterwaardendstraat 113
Amsterdam

De Wilde Orchidee is een cosmetisch centrum in Amsterdam en biedt hoogwaardige behandelingen met persoonlijke aandacht. Het centrum probeert het verschil te maken in de prairie van beauty branche. Voor de klant is een bezoek aan De Wilde Orchidee een beleving en ervaring met als doel je te laten ontspannen en stralend de deur uit te laten gaan.

Dichtstbijzijnde Openbaar Vervoer: Tram- en bushalte Victorieplein of Waalstraat

Het team: Bestaat uit deskundige, ervaren en gekwalificeerde specialisten die gebruik maken van hoogwaardige cosmetica en apparatuur. Ook permanent make up specialist, manicure en (medisch) pedicure, (cupping) massage gezicht en lichaam specialist en detox adviseur en wimperextensions specialist zijn hier werkzaam. Daarnaast is er een cosmetisch arts en plastisch chirurg permanent gevestigd in het centrum.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • De sfeer: Het centrum is ingericht zodat de klanten zich hier thuis voelen en graag terugkomen. Het straalt professionaliteit en kwaliteit uit, in een luxe en inspirerende omgeving.
  • Gespecialiseerd in: Onze specialisten zijn onder meer gespecialiseerd in huidverzorging, huidverbetering en anti-verouderingstechnieken
  • De extra's: De specialisten staan altijd voor de klant klaar met deskundig advies, om de ideale behandeling aan te bieden met jouw wensen als uitgangspunt.
MonMonday
10:0018:00
TueTuesday
10:0018:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
10:0018:00
FriFriday
10:0018:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
14:0018:00
Products used in this venue
Lycon

Skin Clinics nearby