De Wilde Orchidee

Uiterwaardendstraat 113, Amsterdam
4,5
459 reviews
Uiterwaardendstraat 113, Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,5
459 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Me zusje en ik hebben bij den onze wenkbrouwen laten maken bij Gula. Ze heeft perfecte werk geleverd bij ons alle bij erg tevreden. Raad het zeker iedereen aan.
Absoluut geen aanrader. Ik heb bij de Wilde Orchidee in Amsterdam mijn wenkbrauwen laten doen met permanente make-up. Na de eerste behandeling is er niks blijven zitten. Je moet altijd een na-behandeling doen, dus ik had er nog vertrouwen in. Na de eerste nabehandeling is ook niets blijven zitten. Gula heeft me aangeboden kosteloos nog een keer terug te komen. Ze heeft bij deze behandeling andere inkt gebruikt en een andere methode. Ik heb nu dikke lijnen in grijs/zwart in en boven mijn wenkbrau
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Gula
4.7
300 reviews

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Gula

Vakkundig13
Professioneel11
Ervaren6

Over

De Wilde Orchidee
Uiterwaardendstraat 113
Amsterdam

Bij De Wilde Orchidee in Amsterdam krijg je de primaire zorg van alle specialiteiten. Eigenaresse Gula voert haar vak al jarenlang uit met veel ambacht en liefde voor beauty en natuur. De gezichtsbehandelingen en peelings die ze in haar salon aanbiedt, zijn gericht huidverbetering en ontspanning. Zo kun je onder het coconmasker van zacht schuim lekker wegdommelen of je huid een powerboost geven met een huidverzorging met een algenmasker. Heb je acne, rimpels, pigmentvlekken, rosacea, couperose, grove poriën, een droge huid of een ander huidprobleem waar je geen raad mee weet? Gula helpt je dan graag verder met een gezichtsbehandeling met krachtige kruidencocktails of een peeling die je huid zichtbaar egaliseert. Ook voor permanente make-up is deze salon the place to be, ook als je van je permanente make-up af wilt. De oude tattoo wordt hier zorgvuldig verwijderd.

Handig om te weten: de salon is alle dagen van de week tot 22.00 uur geopend, met uitzondering van de donderdag en de salon is aangesloten bij ANBOS.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0020:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Huidklinieken in de buurt