De Wilde Orchidee

4,7
704 reviews
Uiterwaardendstraat 113, Amsterdam
Vandaag open: 14:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Medisch en tanden

Reviews

4,7
704 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Gula is bijzonder vriendelijk en professioneel. Zoek niet verder; beter vind je echt niet! Gula volgt voortdurend internationale cursussen en haar zoektocht naar perfectie is onnavolgbaar. Ik ben al een aantal jaren klant van haar en ben elke keer weer positief verrast van haar professionaliteit en vriendelijkheid.
Ik ben heel blij met de vorm van mijn nieuwe wenkbrauwen! Nu even wachten hoe de nabehandeling uitpakt.
Very friendly person who take care of clients and try to help
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

E
Emma

Behandelingen

Medisch en tanden
Gula
Eignaar
4.8
466 reviews

Over

Paar jaar geleden ben mijn passie achterna gegaan en daar heb ik mijn werk van gemaakt. Mijn droom was een goede specialist worden want ik wist dat ik dat kon. Ik luister goed naar waar de klant behoefte aan heeft en gebruik mijn kennis en expertise om de wensen van de klant waar te maken. Ik probeer voor elke klant iets te betekenen. Ik weet dat ik dat kan! Ik geloof dat ik heel waardevol ben voor mijn klant. Want ik ben mijzelf en wat ik nu doe is mijn passie! Ik hoop jou ook graag te mogen verwelkomen in mijn salon!

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Wat onze klanten zeggen over Gula

Professioneel36
Vakkundig36
Deskundig30
Ervaren22

Over

De Wilde Orchidee
Uiterwaardendstraat 113
Amsterdam

De Wilde Orchidee is een cosmetisch centrum in Amsterdam en biedt hoogwaardige behandelingen met persoonlijke aandacht. Het centrum probeert het verschil te maken in de prairie van beauty branche. Voor de klant is een bezoek aan De Wilde Orchidee een beleving en ervaring met als doel je te laten ontspannen en stralend de deur uit te laten gaan.

Dichtstbijzijnde Openbaar Vervoer: Tram- en bushalte Victorieplein of Waalstraat

Het team: Bestaat uit deskundige, ervaren en gekwalificeerde specialisten die gebruik maken van hoogwaardige cosmetica en apparatuur. Ook permanent make up specialist, manicure en (medisch) pedicure, (cupping) massage gezicht en lichaam specialist en detox adviseur en wimperextensions specialist zijn hier werkzaam. Daarnaast is er een cosmetisch arts en plastisch chirurg permanent gevestigd in het centrum.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • De sfeer: Het centrum is ingericht zodat de klanten zich hier thuis voelen en graag terugkomen. Het straalt professionaliteit en kwaliteit uit, in een luxe en inspirerende omgeving.
  • Gespecialiseerd in: Onze specialisten zijn onder meer gespecialiseerd in huidverzorging, huidverbetering en anti-verouderingstechnieken
  • De extra's: De specialisten staan altijd voor de klant klaar met deskundig advies, om de ideale behandeling aan te bieden met jouw wensen als uitgangspunt.
MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
14:0018:00
Producten gebruikt in deze salon
Lycon

Huidklinieken in de buurt