De Wilde Orchidee

4,7
812 reviews
Uiterwaardendstraat 113, Amsterdam
Open Vandaag: 15:00 - 20:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Medisch en tanden

Reviews

4,7
812 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Een hele prettige behandeling met een zeer natuurlijk resultaat.
Prima behandeling deskundig en zorgzaam
Hoi, Ik ben bij Gula geweest voor mij behandeling. Ze is vakkundig en leg heel goed uit. Ik ben heel blij met de resultaat. Ik wilde een naturel look en precies dat heb ik gekregen. Zeker een aanrader. Alles ziet netjes en goed verzorgd uit.
Ik kom al jaren bij Gula en altijd naar volle tevredenheid
Zeker voor herhaling vatbaar
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

E
Emma

Behandelingen

Gezicht
Medisch en tanden
Gula
Eignaar
4.8
546 reviews

Over

Paar jaar geleden ben mijn passie achterna gegaan en daar heb ik mijn werk van gemaakt. Mijn droom was een goede specialist worden want ik wist dat ik dat kon. Ik luister goed naar waar de klant behoefte aan heeft en gebruik mijn kennis en expertise om de wensen van de klant waar te maken. Ik probeer voor elke klant iets te betekenen. Ik weet dat ik dat kan! Ik geloof dat ik heel waardevol ben voor mijn klant. Want ik ben mijzelf en wat ik nu doe is mijn passie! Ik hoop jou ook graag te mogen verwelkomen in mijn salon!

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Wat onze klanten zeggen over Gula

Professioneel56
Vakkundig47
Deskundig43
Ervaren26

Over

De Wilde Orchidee
Uiterwaardendstraat 113
Amsterdam

De Wilde Orchidee is een cosmetisch centrum in Amsterdam en biedt hoogwaardige behandelingen met persoonlijke aandacht. Het centrum probeert het verschil te maken in de prairie van beauty branche. Voor de klant is een bezoek aan De Wilde Orchidee een beleving en ervaring met als doel je te laten ontspannen en stralend de deur uit te laten gaan.

Dichtstbijzijnde Openbaar Vervoer: Tram- en bushalte Victorieplein of Waalstraat

Het team: Bestaat uit deskundige, ervaren en gekwalificeerde specialisten die gebruik maken van hoogwaardige cosmetica en apparatuur. Ook permanent make up specialist, manicure en (medisch) pedicure, (cupping) massage gezicht en lichaam specialist en detox adviseur en wimperextensions specialist zijn hier werkzaam. Daarnaast is er een cosmetisch arts en plastisch chirurg permanent gevestigd in het centrum.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • De sfeer: Het centrum is ingericht zodat de klanten zich hier thuis voelen en graag terugkomen. Het straalt professionaliteit en kwaliteit uit, in een luxe en inspirerende omgeving.
  • Gespecialiseerd in: Onze specialisten zijn onder meer gespecialiseerd in huidverzorging, huidverbetering en anti-verouderingstechnieken
  • De extra's: De specialisten staan altijd voor de klant klaar met deskundig advies, om de ideale behandeling aan te bieden met jouw wensen als uitgangspunt.
MaMaandag
15:0018:00
DiDinsdag
15:0020:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
14:0018:00

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over De Wilde Orchidee

De Wilde Orchidee is geopend maandag van 15:00 tot 18:00, dinsdag van 15:00 tot 20:00, van woensdag tot vrijdag van 10:00 tot 18:00 en zondag van 14:00 tot 18:00. De salon is gesloten zaterdag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij De Wilde Orchidee zijn: Permanente make-up (pmu), Facials / Gezichtsbehandelingen en Vrouwen harsen - Brazilian
De populairste behandeling, Permanente make-up (pmu), heeft een gemiddelde prijs van € 134,02.
Bij De Wilde Orchidee kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Producten gebruikt in deze salon
Lycon
Salonawards
lgbtqiaplus

Huidklinieken in de buurt