Deeptissue.nl

5,0
34 reviews
Van Noortwijckstraat 219 c, Rotterdam
Home-based venue
Open Today: 10:00 - 21:30

Browse services

All
Massage
Body

Venue reviews

5,0
34 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Bij binnenkomst al een zen sfeer, ik vond alles nogal eng voor de eerste keer, maar zij heeft hier rekening mee gehouden en hierdoor was het een topbehandeling uiteindelijk. Ze voelde ook zonder dat ik wat heb hoeven zeggen de plekjes die vastzitten en heeft hier dan ook wat extra aandacht aan besteedt.
Ik kom al enige tijd bij Sheyda voor mijn massages. Keer op keer weet ze mijn spieren op de juiste wijze goed aan te pakken. Waardoor ik met een ontspannen gevoel in me lichaam er weer tegenaan kan. Sheyda is ervaren en gaat professioneel te werk!
Sheyda is echt een fijne masseuse. Ze weet de juiste balans te vinden tussen ontspanning maar ook door te pakken. Ze heeft een fijne greep en is deskundig. Sheyda weet wat ze doet en hoe ze eventuele pijntjes/knopen etc te triggeren dat je zonder pijntjes en knopen weggaat. Ga nooit meer ergens anders!!
Sheyda is een heel deskundige masseuse, maar ook heel toegankelijk, zorgzaam en warm. Ik vind het zo knap, hoe Sheyda met haar handen precies de juiste plekken vindt die extra aandacht nodig hebben.
Erg goede massage door zeer bekwame en vriendelijke masseuse.
Show more reviews...

Meet the team

Sheyda
Massagetherapeut
5.0
21 reviews

About

In deze praktijk aan huis kunt terecht voor vele massagetechnieken. Neemt u vooraf contact op via de app op 0643129095 voor een goede keuze m.b.t uw behandeling. Sheyda Darab is de oprichter van Deeptissue.nl en tevens een Fysiotherapeute in opleiding. Zij is met name gespecialiseerd in Deep Tissue (diep bindweefselmassage) Cupping en vele triggerpoint technieken zoals Dry Needling. Haar werkwijze onderscheidt zich door vanuit paramedisch perspectief te behandelen. Zij gebruikt kennis en kunde die zij jarenlang heeft opgebouwd van zowel de fysiotherapie opleiding als van de andere opleidingen en cursussen. Zij geeft massages waarbij er écht wat gebeurt. Zij werkt diep door, met precisie, zonder onnodig hard te zijn. Diepergelegen spieren, die bij een gangbare massage worden overgeslagen, worden behandeld. Een open communicatie en warme sfeer maakt uw ontspanning compleet. Tijdens haar professionele danscarrière heeft Sheyda na een ongeval in 2015 zelf veel klachten overgehouden die de gangbare wetenschap niet wist te verhelpen. Dit dreef haar naar een zoektocht naar herstel en een bewustere manier van leven. Tijdens die zoektocht kwam zij oa op massage(therapie) uit, en ontstond er een diepe passie voor het vak. Zij kon hierdoor opnieuw op professioneel niveau dansen. Interesses/Cursussen/Opleidingen: - Fysiotherapie ( in opleiding) - Deep Tissue - Triggerpoint behandelingen - Cupping - Dry Needling Chinese Methode - Sportmassage - Sportverzorging - IASTM/Guasha (losmaken van dieper gelegen bindweefsel en spier) - Cryotherapie - Accupressuur/Drukpunten - Chinese Bone Setting “Zheng Gu” (gewrichten mobilisatie) - Ontspanningsmassages

Services

Body
Massage

What our customers say about Sheyda

Professional6
Skilled5

Amenities

Payment methods
Debit card accepted
Location
Close to bus stop
Free parking available

About

Deeptissue.nl
Van Noortwijckstraat 219 c
Rotterdam

Bij Deeptissue.nl in Rotterdam kan je terecht voor vele massagetechnieken. Met verschillende massages wordt er gezorgd dat jij helemaal ontspant. Kom tot rust!

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Bushalte Van Noortwijckstraat en Hoornweg op loopafstand.

Het Team:
Eigenaresse Sheyda is een fysiotherapeut in opleiding en heeft ervaring in verschillende massages. Ze is gespecialiseerd in deep-tissue en triggerpoint massages.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Huiselijk en ontspannen.
  • Gespecialiseerd in: Deep Tissue (diep bindweefselmassage) Cupping en vele triggerpoint technieken zoals Dry Needling.
  • De extra’s: Sheyda's werkwijze onderscheidt zich door vanuit paramedisch perspectief te behandelen.
MonMonday
Closed
TueTuesday
10:0021:30
WedWednesday
10:0021:30
ThuThursday
10:0021:30
FriFriday
10:0021:30
SatSaturday
10:0021:30
SunSunday
Closed

Home-based Venues nearby