Deeptissue.nl

4,9
61 reviews
Elzenoord 27, Rotterdam
Thuissalon
Vandaag open: 10:00 - 21:30

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
61 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben een vaste klant van Sheyda. Elke maand boek ik een afspraak voor een massage. Ik ga altijd met een tevreden gevoel weg!
Vriendelijk, professioneel met veel kennis over haar vak.
Voor mij is Sheyda de beste! Ze weet wat ze doet. Daarnaast weet ze waar ze het over heeft, als het gaat om het lichaam etc. Sheyda is professioneel, deskundig, en spontaan!
Sheyda is echt gespecialiseerd in het lichaam. Al na 1 massage voelde ik mij energieker. Zo'n goede massage heb ik nog niet eerder gehad. Aanrader!
Everything was ok, friendly person. I recommend
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sheyda
Massagetherapeut
5.0
37 reviews

Over

In deze praktijk aan huis kunt terecht voor vele massagetechnieken. Neemt u vooraf contact op via de app op 0643129095 voor een goede keuze m.b.t uw behandeling. Sheyda Darab is de oprichter van Deeptissue.nl en tevens een Fysiotherapeute in opleiding. Zij is met name gespecialiseerd in Deep Tissue (diep bindweefselmassage) Cupping en vele triggerpoint technieken zoals Dry Needling. Haar werkwijze onderscheidt zich door vanuit paramedisch perspectief te behandelen. Zij gebruikt kennis en kunde die zij jarenlang heeft opgebouwd van zowel de fysiotherapie opleiding als van de andere opleidingen en cursussen. Zij geeft massages waarbij er écht wat gebeurt. Zij werkt diep door, met precisie, zonder onnodig hard te zijn. Diepergelegen spieren, die bij een gangbare massage worden overgeslagen, worden behandeld. Een open communicatie en warme sfeer maakt uw ontspanning compleet. Tijdens haar professionele danscarrière heeft Sheyda na een ongeval in 2015 zelf veel klachten overgehouden die de gangbare wetenschap niet wist te verhelpen. Dit dreef haar naar een zoektocht naar herstel en een bewustere manier van leven. Tijdens die zoektocht kwam zij oa op massage(therapie) uit, en ontstond er een diepe passie voor het vak. Zij kon hierdoor opnieuw op professioneel niveau dansen. Interesses/Cursussen/Opleidingen: - Fysiotherapie ( in opleiding) - Deep Tissue - Triggerpoint behandelingen - Cupping - Dry Needling Chinese Methode - Sportmassage - Sportverzorging - IASTM/Guasha (losmaken van dieper gelegen bindweefsel en spier) - Cryotherapie - Accupressuur/Drukpunten - Chinese Bone Setting “Zheng Gu” (gewrichten mobilisatie) - Ontspanningsmassages

Behandelingen

Massage
Lichaam

Wat onze klanten zeggen over Sheyda

Professioneel11
Deskundig6
Vakkundig6

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Pin geaccepteerd
Locatie
Bushalte dichtbij
Gratis parkeermogelijkeid

Over

Deeptissue.nl
Elzenoord 27
Rotterdam

Bij Deeptissue.nl in Rotterdam kan je terecht voor vele massagetechnieken. Met verschillende massages wordt er gezorgd dat jij helemaal ontspant. Kom tot rust!

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Tram 2 of 23 halte Akkeroord en bussen 76, 142, 144 halte Akkeroord

Het Team:
Eigenaresse Sheyda is een fysiotherapeut in opleiding en heeft ervaring in verschillende massages. Ze is gespecialiseerd in deep-tissue en triggerpoint massages.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Huiselijk en ontspannen.
  • Gespecialiseerd in: Deep Tissue (diep bindweefselmassage) Cupping en vele triggerpoint technieken zoals Dry Needling.
  • De extra’s: Sheyda's werkwijze onderscheidt zich door vanuit paramedisch perspectief te behandelen.
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0021:30
WoWoensdag
10:0021:30
DoDonderdag
10:0021:30
VrVrijdag
10:0021:30
ZaZaterdag
10:0021:30
ZoZondag
Gesloten

Thuissalons in de buurt